ponieważ trochę osób się pytało, oficjalnie ogłaszam, że prace nad moim blogiem a także pierwszym rozdziałem fanficka zostały zakończone.
Zapraszam na wizytację, komentujcie tu albo tam, mnie to różnicy nie robi
dzikiestory.blogspot.com
i nie zostawiajcie suchej nitki, ja tego nie piszę dla siebie tylko dla czytelników XD dlatego jak bd jakiś szczególny zgrzyt, piszać, na pewno zwrócę na to uwagę
mam prośbę powiedz mi potem jak to wyglądało, tzn czy nic na siebie nie zachodziło np bo pracowałyśmy z wiolczur (właściwie to ja tam byłam dyrektorem xDD) i wychodziło na to, że przy różnej rozdzielczości ekranu różnie to wygląda, niektóre elementy przesuwają się. jak dasz radę, to wyślij mi screena na priv, robi się naciskając klawisz Print Scrn w polu nad strzałkami
Wiem jak się robi screena XDD Ale jestem na fonie, gdzie też umiem robić zrzuty ekranu tylko nie wiem jak na filmwebie się je wysyła, ale pomyślę o tym jak będę na kompie. Wy macie jedno konto z Wiolczurem?
Wiola pomagała mi we wszystkich sprawach technicznych, a teraz zostaje asekuracyjnie. Bloga piszę ja. I jak? 100% szczerości, dążę do doskonałości XD ale jak chcesz mnie zjechać, napisz na priv XDDD
Żałosne, po prostu żałosne.
Nie no żartuje. Na prawdę dobrze piszesz. Wyobraż sobie właśnie Ramallo jako Joe Dirta. Mrr ;3
Rafa fajny.
I miałam dziwne myśli jak usłyszała jakieś dziwne dźwięki z pokoju Ramallo. Za dużo użycia słowa "dziwne".
Da się domyśleć o co chodzi. Jeszcze, że Olgi nigdzie nie było xd Pobudziło mi wyobraźnie.
gdybym chciała zamieścić taki wątek, to bym zrobiła bloga na odchudzanie. Po takiej scenie 90% czytelniczkom odechciałoby się jeść XDD tadaam! wątek prawie erotyczny. ty uważaj, jak to się mówi, głodnemu chleb na myśli
Ja akurat jadłam śniadanie (wiem, wcześni). Znając blogi internetowe spora ilość by tak napisała.
Na tvn jest jakiś film Disney i on chciał "trysnąć i prysnąć". Na Disney to zbyt dwuznaczne teksty, a właściwie jedno. Każdy wie o co chodzi.
Disney ma różne podteksty ^^ widziałam filmiki na których pokazują różne dziwne obrazki ukryte w ostatnich jednej klatce. ;) To dlatego, że Walt Disney był masonem ;D Ale to nieistotne
Nie wiedziałam i byłam zdziwiona, że coś takiego się u nich pojawia. Na nicku to już się spotkałam, że sam nazwała swoją mamę szmatą.
Powiem Ci, że masoneria to bardzo ciekawy temat, którego jeszcze całkowicie sama nie zgłębiłam, więc nie mogę się do końca wypowiadać ^^
A masoneria to Ci co uważają aborcje, antykoncepcje za norme i nie lubią rodzin, tylko najlepiej by było sypiać z kim popadnie, a nie z kimś kogo się kocha?
Nie, to zgrupowanie praktykujące satanistyczne rytuały, chcące zmnieszyć populację do 600 mln. ludzi, ogólnie działające przeciwko ludzkości. Coś jak Al-kaida tylko w ukryciu ^^ Zeby zostać masonem płącisz 20.000 dol i czekasz ok. 14 lat na przyjęcie. Są 34 poziomy wtajemniczenia im wyższy poziom tym trudniej odejść, bo cię zabiją :) Disney podobno miał 33 i dlatego w bajkach wszystkich są podteksty seksualne oraz te właaśnie ukryte klatki, żeby wpływać na podświadomość dzieci
Fajna nowość. Mój kumpel mi coś mówił, że chcą zmniejszyć ilość ludzi na świecie jak gadaliśmy o aborcji i prezerwatywach na wdż, dlatego tak skojarzyłam.
A to też możliwe, na razie do tego jeszcze nie dotarłam. To mega wciągające ci powiem :D Właśnie się rozglądam za jakimiś książkami tego typu ^^
Też muszę coś o tym przeczytać. Na razie od 2 miesięcy biorę się za Milczenie Owiec.
Śpiewali coś razem?!?!?! Ja nie ogarniam tego koncertu, widziałam tylko Ahi estare i Podemos
Czemu, że nie oglądałam koncertu? Za dużo filmików w zbyt słabej jakości ;/ I jeszcze te wyjące dzieci... Jak się nie umie to się nie śpiewa... - powiedziała dziewczyna, która wrzuciła piosenkę na bloga nie umiejąc właśnie śpiewać ^^ Jestem taaaaka fajna :D
Zboczuszku mały ;p Jesteś gorsza niż ja, aczkolwiek jak wcześniej przeczytałam tę wypowiedź twoją to później też miałam dziwne skojarzenia ^^
Najpierw czytasz Magdy recenzje i dziwne sceny, które się wydarzyły, a potem dopiero czytasz. Nie dziw się,że masz skojarzenia później.
Wiem. Moja babcia też twierdzi, że mam zły wpływ na siostry i to przeze mnie biegamy po nocach. Zawsze wszystko przez Magdę. Magda ma za grube uda, a jak kazałam babci swoje pokazać to nie chciała i nagle jestem za chuda.
Powinnam ogłosić swoje usługi w sieci XD
No i łżesz XD To ja rządzę w tym duecie bo się dostosowujesz do moich sugestii, jak np dotyczących pięknego sposobu na szablon zamiast pstrokatego tła XD meheh xd
powiedz, że jeszcze jesteś! Ja za Tobą latam i latam, Wiolczur, trudno Cię znaleźć ;P
ZAAPROBOWAŁAŚ WSZYSTKIE MOJE PROPOZYCJE XDDDDDDDD
RESPEKTUJESZ MOJE POLECENIA XDDD