Ja też 5 sezonu w ogóle już nie oglądałam :D Jak dedł to dobrze, może się skończy Deleną i spokój będzie xD
Elenka bierze przykład z Violki xD Chociaż nie, w tym wypadku odwrotnie, Violka z Elenki xD
Ale w książce Elena była zbyt wkurzająca dla Damona. Ja zawsze byłam z Bamonem <3
A nie wiem, książek nie czytałam. W serialu w sumie Elena też była wkurzająca.
Bamon? To... mogłoby być ciekawe ;)
Byli rozkoszni w 9 części :3 I myślę, ze by ich zrobiła w 10, ale oczywiście musiała stracić wenę i jakiś pajac pisał ostatnie 2 części xD
Mam w książe zaznaczone ich wszystkie momenty xD
O mamusiu, skoro byli rozkoszni, to trzeba przeczytać 9 księgę, choćby w pdfie. Tak w oczekiwaniu na 6 część DA xd
Znaczy, dla mnie byli rozskoszni. On dalej uganiał się za Eleną, ale w mej zacnej opinii on po prostu nie wiedział, że kocha Bonnie xD
Już niedługo! Też czekam xD
W piątej części polubiłam Sebastiana. Może to dlatego, że mam słabość do złych postaci?
Ty chyba też, do Sebastianów szczególnie. XD
Nie no, Sebastiana nie kocham xD (tego książkowego, oczywiście) Nawet nie wiem, kogo najbardziej w DA lubię xD
Jace sam siebie wystarczająco kocha, moja miłość mu niepotrzebna xD Magnus jest wybitny, to prawda. Dobra, Jace też :3
No ba, bardziej niż Brooke i Ridge'a! Czekam tylko aż pojawi się jakieś dobre fanfiction xD :D
Haha no w sumie wiesz.... Taka Twoja wizja Waszego związku na pewno zaciekawiłaby fanów xD
Nie oglądam aż tylu seriali, co ja się będę wypowiadać. :D
Z NDiNZ Adaś i Wiki, Przemek i Ola, Hana i Piotr.
Auslly lubię, chociaż bez przesady.
Trega i Amy lubię książkowych, serialu nie widziałam nigdy.
A, jeszcze z "Przyjaciółek" Michał i Patrycja, Zuza i Wojtek. Chociaż nie jestem na bieżąco.
Gdzie Twoje uczucia? o.O XD
Wiem, słyszałam. Świat się kończy, bo nie wygrały baby z cyckami! To jest szok O.o
Ni ma. Poszły sobie. :(
Ja nie jestem za Cleo, bo wokalistka z niej marna. Ale kibicowałam Holandii. I Słowenii, której nie wiedzieć czemu nie doceniono. Taka Austria... Hitler się przewraca w grobie. XD
Ja nie kibicowałam nikomu xD To tylko taka refleksja.
No prawie mi go szkoda xD
Mi to było obojętne, byle to dziwne Coś nie wygrało. No cóż... Cały internet się bulwersuje, a ciekawe kto głosował? xD
Cały polski internet, może reszcie się podobała xD Podobał. Dobra, nie wiem jak napisać. Podobało. Niech będzie xD
Sorki, że się wtrącam ;) Ale chciałam powiedzieć, że jeszcze nie patrzyłam jak z Austrią, ale polska propozycja się ludziom podobała - w głosowaniu telewidzów np. w UK i Irlandii byliśmy na pierwszym miejscu, w wielu krajach byliśmy w czołówce. Jednak problem w tym, że głosy widzów to tylko 50% głosów - pozostałe głosy to głosy politycznie poprawnego jury z różnych krajów. I gdyby jury nie wystawiło nam tak marnych ocen, to byśmy byli na piątym miejscu. I sorry, ale widząc święte oburzenie ludzi z różnych krajów, myślę, że to głosy jury zadecydowały o zwycięstwie Kiełbasy. Przynajmniej taką mam nadzieję :)
Na dowód daję link z głosami telewidzów i jury z różnych krajów:
http://www.eurovision.tv/page/results?event=1893&voter=GB
Też kibicowałam Holandii :3
Wiem, wiem, że za Polską dużo głosowało, a jurorzy nam pkt nie dawali. Czytałam na demotach xD
No Ty wiesz, ale może ktoś jeszcze nie wie, to wstawiam info z dowodem ;)
Najwyżej wszyscy będą mieli dość tego infa i mnie przy okazji xddd
Ja też to widziałam, na Bezużytecznej chyba. XD
Jak można mieć ciebie dość? Przecież wszyscy cieszą się, że tu jesteś.
Można, można, czasem mam takie wrażenie - wcinam się do rozmów, mówię o różnych rzeczach które nie wszystkich interesują, raczę Was moim 'talentem' pisarskim wątpliwej jakości, jestem upierdliwa, czasami walnę jakimś infem jak to powyżej albo piszę o czymś, o czym ostatnio czytałam w książce/necie (tak jak kiedyś z płonącymi kościołami w Norwegii, pamiętasz? Albo o tym, skąd nazwa auta Mercedes. XD).
Dziwię się, że jeszcze ze mną wytrzymujecie...
PS. Dzisiaj mam nastrój do narzekania, przepraszam :(
Chyba żartujesz. Uwielbiam twoje historie, ciekawostki i anegdotki. Uwielbiam twoje poczucie humoru. I nigdy bym się nie spodziewała, że na forum tak durnego serialu można spotkać kogoś o takiej wiedzy i inteligencji, z kim można tak świetnie podyskutować i pożartować. Forum bez ciebie nie byłoby takie samo.
Pamiętam, takich rzeczy się nie zapomina. XD Fioletowe msze...
Ojej, a ja nie spodziewałam się takiego docenienia, że ktoś ma o mnie takie dobre zdanie, wow. :3
Czuję się uskrzydlona dzięki Tobie, nawet mi RedBulla nie trzeba. xdd
Jutro pójdę taka uskrzydlona na maturę z biologii i ją roztrzaskam xd
Dziękuję za miłe słowa, których się nie spodziewałam. :3
Dobra, koniec o mnie, bo się zarumienię. :3
A co, masz się czuć dowartościowana! A maturę zdasz bez problemu, wszyscy w ciebie wierzymy. :D
Ojej, ojej. Dziękuję. :3 Ale nam się towarzystwo wzajemnej adoracji zrobiło xd
Lepiej to, niż gadać o Kiełbasie. Chociaż były stokroć gorsze rzeczy na Eurowizji, np. Verka, o Azisie nie wspomnę. xd
Czekaj, ja się tam nie orientuję we wszystkich dziwadłach, bo wcześniej oglądałam The Voice. XD
Rozbawiło mnie, że za każdym razem, jak Rosja dostawała punkty, to było wielkie "buuuuuuuuu". ;D
Właśnie widziałam, jak Juan śpiewał "Nadzieję". Fajnie mu wyszło :3
Łooo, w poprzednich latach to różne dziwactwa były. Na przykład to:
http://youtu.be/hfjHJneVonE
To chyba do drugiego miejsca wtedy dotarło. XD
On wygra, nie ma innej możliwości.
Łooo ludzie. XDD Kojarzę to, oglądałam już kiedyś. A właśnie brat mi pokazał Lordi na Eurowizji z 2006 chyba, genialni. :D
Skąd pomysł, że ktoś będzie miał cię dosć? xD Przyanjmniej wszyscy poznają prawdę! :D
Czytałam, że w głosach widzów Kiełbasa miała jeszcze więcej punktów niż w jury :/
Holandia najlepsza :D