"Jak poznałem waszą matkę" - Barney i Robin ( ech... :c ) oraz Lili i Marshall.
"Przyjaciele" - Ross i Rachel oraz Chandler i Monica.
Tak, ja też. Nie jestem fanką 1d, nawet ich nie słucham. Ale są zabawni i lubię sie z nich śmiać.
A Larry... cvsdkjfnskdcnsodkncw <3 xD Tak, wiem, że jestem dziwna. Obsesja xD
Hahaha, ja tam ich słucham, ale directioner nie jestem xD
Co Ty, to tylko kochanie związku (bo larry istnieje xD) 2 sławnych chłopaków, którzy są razem w zespole i jaranie się każdym ich zdjęciem razem, pff... xD
Z seriali:
Wacek i Max z 2 broke girls
Lucas i Peyton z One Tree Hill i z tego samego serialu Nathan i Haley
Adam i Wiktoria oraz Przemek i Ola z Na dobre i na złe
Z gossip girl Jenny i Nate (:c)
Z Jak poznałem Waszą matkę Robin i Barney.
Auslly też jest fajne, chociaż mało ten serial oglądam :3
Lubiłam z Jonasów (serialu) Nicka z Macy
Maddy i Rhydian z Wolfblood
Z Heartlandu (serial, nie książka) Ty z Amy, Borsuk z Mallory <3, Caleb i Ashley
Z Baby daddy Riley z Dannym (chociaż nie istnieją :c JEszcze!)
Eddie i Loren z Hollywood heights
Z "reala":
Hania i Leo (nie mylić z Leonem xD)
Larry
Falba
Stephie i Jorge (wiem, że to z serialem niby związane, ale jednak nie-serialowe)
Moi rodzice xD
Sami chcieliście. Jak widać... Oglądam sporo seriali. I tak się powstrzymałam i ograniczyłam!
Oczywiście. :D
Właśnie, miałam spytać.
Musisz zachować powagę...
Nie żartuję....
Wprowadźmy trochę dramaturgii...
Przejdźmy do sedna...
Sarro, zostaniesz moją druhną?
O matko...
Muszę chyba...
To przemyśleć...
To takie trudne....
Nie wiem, co powiedzieć...
zaskoczyłaś mnie!!!
Ależ oczywiście, że....
nie....
mogłabym odpowiedzieć inaczej niż
TAK! <3
Rachel & Ross (Przyjaciele), Monica & Chandler (Przyjaciele), Kensi & Deeks (NCIS: LA), Margarita & Gonzalo (Czerwony Orzeł - taki serial przygodowy, produkcja hiszpańska), Mili & Ivo (Zbuntowany Anioł - musiałam to dać XD ), Brennan & Booth (Kości), Gwen & Artur (Przygody Merlina), Cuddy & House (House MD).
Nieee, wcale nie oglądałam dużo seriali XD
Ach, i jako że należę do fandomu Ridżistas, jestem za Brooke & Ridżem. XDDD
No pewnie! Co Ty, nie widziałaś, jak w jakimś temacie (Tinistas vs Dajrekszyners chyba) zachwycałyśmy się kwadratową szczęką Ridża? XDD
Teeeż lubiłam. Ale ostatniego odcinka zdzierżyć nie mogę :C
O kurde, zapomniałam o Oli i Przemie z NDINZ!
Dobra, Ciebie z Sebkiem też shippuję :3
Jak mogłaś o Oli i Przemie zapomnieć? Hańba Ci! xD
Dzięki! Ludzie to jednak nas kochają. Wiesz - ta zgodność partnerów, spokojny związek bez sprzeczek... Jednak robi swoje!
Oczywiście. Nie to co mój, ciągle się kłócimy tylko w trójkę. A ludzie potrzebują widocznie spokojnej pary, zgodnej, bezkonfliktowej, która ma podobne zainteresowania i podobne ulubione postacie w Violce. Czyli Was. :3
Dokładnie, taka ostoja od kłótliwych form życia xD My mamy dokładnie te same zaintersowania. Te same ulubione głosy i postacie. To po prostu przeznaczenie!
Z The Vamps, haha xD http://24.media.tumblr.com/792456fe5ac839405971b6c614e79b9a/tumblr_mtucu7hi4D1s7 7u3lo1_1280.jpg Brad po prawej, Connor po lewej xD i Brada mam na ikonce, haha xD
Ojeju, trochę by się tego nazbierało, jak byłam mniejsza lubiłam Freddiego i Carly z 'iCarly', Jason i Aria z 'Pretty Little Liars', kiedyś Damon i Elena z 'Pamiętników Wampirów', z ksiażek to Ron i Hermiona oraz Tessa i Jem, a z polskich seriali zawsze lubiłam razem Ulkę i Marka z 'Brzyduli' i Michała i Majkę z 'Majki'.
Aa, podobnie jak Ewa oczywiście też Brooke i Ridge, nieodwołalnie xD
I SARRA Z SEBKIEM! <3 <3 <3
Magnus zawsze wolał niebieskie oczy od złotych, więc pewnie Jace'a by nie zechciał. :D
A zresztą, jak oni dwaj mają sarkastyczne powiedzonka, to jak by oni ze sobą wytrzymali? XDD
Noo to by był problem xD Magnusowi zawsze zostaje ta wampirzyca a Jace... Hmm, dla niego już chyba nie byłoby wyjścia xD
Ja też, jak widziałam Stefanka to kilka lat temu miałam ochotę rozwalić monitor xd