Hejka, oto link do moich dwoch blogow z opowiadaniami
marceska. blogspot. com
naxi - por - siempre. blogspot. com
Tylko usuncie spacje. Wiem, ze to lekko chamska reklama i kolejny bezsensowny temat, ale bardzo
mi zalezy, na waszym zdaniu. Skomentujcie, bardzo
na to licze, wiem, ze wiekszosc z was prowadzi wspaniale blogi, a ja jestem poczatkujaca i
potrzebuje waszego doswiadczonego zdania i rady. Z gory bardzo dziekuje. Przepraszam za bledy,
ale przez tydzien, nie bede miala laptopa i musze pisac z tableta siostry
Chyba już u Ciebie byłam... Byłam? Masz komentarz? Nie chce mi się sprawdzać :P
Niestety nie mam, ale jezeli bylas, to mozesz sie tutaj wyslowic, czu w ogole da sie me opowiadania czytac:-)
Niee, dostaniesz na blogu. Carmen Elizabeth pisze na blogach :D Ale wieczorkiem, dobrze? :P
Oczywiscie:-) Napewno bede i zobacze Moim jedym w koncu zajeciem jest lezenie w lozku z tabletem siostry w rekach;*
Co się stało z Twoim avatarem? Tamten był taki piękny :( ... To dobiero piękne wspomnienia
Julka, ja u Ciebie komentowałam? Bo znowu nie pamiętam... Chyba weszłam, ale w końcu nie przeczytałam, bo mi cos tam się stało. Przepraszam, że tak was wyytuję, ale nie mogę włączać stron bezcelowo, bo ładują się godzinę i zapychają neta. COś mu znowu odwala...
Nie, nie komentowałaś, ale to nic. :D
(Przepraszam, ale przed chwilą zamiast ci odpowiedzieć kliknęłam "zgłoś nadużycie" i wysłałam. Upss. xD)
Mam, ale niezainstalowane na laptopie, a do komputera, na razie nie mam dostępu.
Cóż... Już w jednym temacie mi pousuwało kiedyś połowę wypowiedzi, więc cooo tam =D
Skomentuję, spokojnie!
Myślałam że to o połowie października to do mojego komentarza na twoim blogu, a dopiero później ogarnęłam o co kaman :P
No na moje komentarze zazwyczej się dłużej czeka, bo jak tottaaalnie nie mam siły na pisanie to nie piszę, bo owlę to niż napisać "super, czekam na next" :D Mam ostatnio fazę na ... dłuższe komentarze :D
To masz szczęście, bo ja nie potrafię napisać sensownego komentarza. (Rozdziału zresztą też, ale to pomińmy. :D)
A ja ci pisałam? Chyba nie, ale warto spytać, jeśli jest nowy. Julia - Leonaxico z bloggera. ~J
ale ty jesteś szybka. ja na jednym od miesiąca chyba nic nie napisałam, a najlepsze, że rozdział mam w głowie ułożony odkąd tylko poprzedni zaczęłam. ;p ~J
Tak, piszesz beznadziejnie, ja bym usunęła bloga na twoim miejscu
A tak serio: co ty w ogóle gadasz?! :O Świetnie piszesz i powinnaś to wiedzieć po tych komentarzach pod rozdziałami twymi!
Nie marudź! :P
Tak, uwielbiam być dowartościowywana! :D
A teraz trochę na poważnie : Naprawdę nie sądzę, bym miała jakikolwiek talent.
Jedno słowo: KOBIETA. Jak każda inna :P Nie bredź, dziecko. (to ostatnie to żartobliwe, jak coś :P)
Dość dobrze, powiedzmy ;) Ale jestem padnięta przez ciągłe piastowanie jej i jej koleżanek :P razem z moimi koleżankami musimy ich pilnować non stop
Napisz tak jeszcze raz a znajdę Ciebie i ci to jakoś inaczej przetłumaczę ! ;p Masz talent więc nie pyskuj ;d
Nie pisz tak bo walnę focha:D
Masz wielki talent, cudownie piszesz i nie marudź;*
O, Kornelia!!!! Jak milo, uwielbiam twojego bloga, szczerze nie wiedzialam ze to ty, jestem mile zaskoczona