PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

czy będzie 3 sezon serialu wioletta

ocenił(a) serial na 10
elian_fw

Nie wiadomo, aktorzy mówią, że nie będzie, ale kto wie... Może to dla zmyły :D
http://instagram.com/p/dHzalPqwdv/
Rugg pokazał klatę :D

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

będzie 3 sezon i ma być ostatnim (plotki)

ocenił(a) serial na 10
Emis20013

Na razie nie mają czasu, by nagrywać odcinki, ponieważ do końca roku mają zaplanowane "Violetta en Vivo", a podobno w 2014 planują podbić więcej krajów Europy niż Włochy i Hiszpania, które będę już w 2013 :D

ocenił(a) serial na 10
ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

widziałam zdjęcie <3 <3 <3 <3 <3

MagdaJulka

Alba na asku chyba napisała,że będzie :D

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Kiedy napisała?

MagdaJulka

Dokładnie nie pamiętam,ale myślę, że ok. miesiąc temu ;d

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Nie pamiętam, by tak pisała. Oni nawet raczej nie mogę tego ujawnić, że będzie 3 sezon ;)

MagdaJulka

Mechi napisała na asku, że nie.
Alba napisała, że tak i ma nadzieje, że w nim będzie ;P

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

A ask jest potwierdzony? Potwierdzony tzn czy wrzucała gdzieś na oficjalnego twittera, bo z nim możemy być pewni przez znaczek "konto zweryfikowane". ;)
Na pewno był to dobry twitter Alby? Dużo istnieje podróbek. Jeśli tak to bardzo miło byłoby jakbyś wysłał link do tego tweeta, nie tak trudno znaleźć, skoro jesteś tego taki pewny. Bez linku do tego tweeta też mogę mówić,że np. Jorge napisał "Nie kocham cię Stephie, od zawsze kocham tylko Lodovicę!" i mówić, że tak było, choć Jorge tak na pewno nie napisał. ;) Chociaż...kto wie.

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Tak sobie myślę, że mogłeś pomylić też "tak" z "jeśli" czy czymś takim, bo wtedy byłby już bardziej prawdopodobne, że Alba odpisuje fanom na ich informacje o trzecim sezonie, że jeśli on będzie to ma nadzieję, że w nim wystąpi.