Violetta

2012 - 2015
6,3 6,8 tys. ocen
6,3 10 1 6806
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

ocenił(a) serial na 10

Na dzisiaj kończę . Jutro robię kolejny i postaram się być nie rozczochrana . :p

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) serial na 4
SzyszkaKula

To do jutra ;)

ocenił(a) serial na 3
SzyszkaKula

Czy mogłabyś, proszę, łaskawie pisać to wszystko w JEDNYM temacie? Bo mnie coś trafia jak widzę trzy tylko na temat Twego zacnego tc...

ocenił(a) serial na 2
KeThA

http://www.filmweb.pl/serial/Violetta-2012-668104/discussion/Szablon+na+bloga,22 48084
Ogarnij jeden z twoich komentarzy w rozmowie z Magdą - czasy, kiedy Fedemila to było jeszcze science-fiction.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Jprdl... o.O CO JA ZROBIŁAM?! :c Nie wierzę... No brak słów.

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Nie przejmuj się, to nie twoja wina. I tak ktoś inteligentny w Argentynie wpadł na to wcześniej.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Tak, tak, wszystko w porządku. Żyję xD Serio coś ze mną jest nie tak. Powinnam kochać Femiłę, jak normalny czlowiek :(

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Ja nie kocham Femiły, ale pytasz o normalnych ludzi. No cóż. Wszyscy kochają.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Zuzanno, cóż me piękne oczy właśnie ujrzały - ktoś tu napisał rozdział :3 Mrru xD

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Wiem, że to wielka radość, poświętowałabym nawet, ale idę spać. Niechodzenie do szkoły strasznie męczy.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Czemu nie chodzisz do szkoły? Ja też chcę... Chociaż i tak wymigałam się z robienia prezentacji, o której przypomniałam sobie pół godziny temu xD

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Dobra, jeszcze nie śpię. Nie chodzę, booo... mi się nie chce. Rekolekcje są i nie ma lekcji, a to nie moja parafia, więc zrobiłam sobie wolne.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Super, u nas jak są rekolekcje to wszyscy chodzą do szkoły... Co u mnie jest nie tak?! Ale cieszę się, że się cieszysz.
Swoją drogą, z moją pełną miłością i oddaniem dla Lenki mam jej ochotę w tym momencie nakopać za przerwanie uroczej scenki Naxi :c Autorce też!

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Ale ja też zazwyczaj chodzę, tylko tym razem wszyscy inni z mojej wiochy postanowili zostać w domu, a ja nie będę sama dojeżdżać autobusem, skoro już jedne rekolekcje zaliczyłam w tym roku. Bez przesady.

Nie ma tak dobrze. Następny rozdział pewnie wkurzy cię bardziej...

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Zuzka, droga moja, będziesz dzisiaj około 15-16 dostępna? Ponieważ Magdalena pytała, czy byśmy rozdziału na zakazaną nie pisały...

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Ech, jak zwykle docieram po czasie... Ale i tak byłam zajęta aż do teraz praktycznie, więc nic z tego. Teraz mam czas, ale was pewnie nie ma.

ocenił(a) serial na 10
SzyszkaKula

http://twitcam.com/g04ul