ej, kiedy wgl violka czy tinka będzie w pl? bo coś słyszałam że będzie, fajny taki prezent urodzinowy dla siostry XD ma 9 lat lel XD
aaa, są tu jacyś fani albo chociaż osoby lubiące janoskians? zaczęłam pisać ff z nimi i barbarą palvin haha XD także tego, jakby ktoś coś, to wiecie XD
piszcie coś wgl, chciałabym z wami popisać, a tu nikogo już chyba nie ma, albo wchodzą raz na tydzień :c
No en vivo ma być chyba, nie? To pewnie wtedy będzie, ale ja nie wiem, kiedy ono ma się odbywać.
Kim jest Barbara Palvin? xD
To nie ta, co niby była z Niallem? Coś mi się obiła o uszach, ale kurde, pewna nie jestem... xD
A w Tince to ja się już nie orientuję. Moze nie demoralizuj dziecka i nie krzywdź jego gustu słuchaniem Tinecczki.
Tak, to ta :) tylko że on "niby" był już z wieloma osobami hahah XD
Bardzo dobry pomysł, wiesz, ona do mnie ostatnio, że słucham wszystkich śpiewających z playbacku, hahahahaha, bo Tinka nie śpiewa XD
Będzie u nas Violetta live, więc Martina też tam będzie. A taki najtańszy prezent będzie kosztował ok. 190 zł. ;>
Będzie prawdopodobnie w okolicach marca- kwietnia. :)
190? Omg XD
To się dobrze, składa, ona ma urodziny 13 marca, ale ja nie wiem, muszę to przemyśleć XD
We Francji właśnie takie bilety zostały wyprzedane w jeden dzień, więc raczej śledź strony internetowe typu viagogo (?) i empik.
A jeżeli chcesz rozmawiać, to załóż aska. :3
Tak, chcą. Samo "En vivo" jest jedną z najbardziej zarabiających tras koncertowych.
Jeżeli chcesz, by szanowano twoich idoli, to dlaczego nie robisz tego sama? :)
No zadawać pytania.
Większość to nie dziewięciolatki. Po prostu większość, która się przyznaje do bycia V-lovers, to dziewięciolatki. :)
Co z?
A bilet vip ponad 2000! :D
Poza tym, na linkin parku mi nie zależało, więc to się bardziej opłaca. xD
Wiem, juz od kilku miesięcy ogarniam te bilety.
Jesli chodzi o to, ze zwykle to sa 2 różne bilety, to tu sa polaczane. XD