PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6694
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Moje zdanie:
1.jackie
2.camila
3.Pablo
4.Diego
5.dj

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Jak dla mnie Angie trochę "zgłupili" w drugim sezonie. W pierwszym wydawała mi się bardziej hm... inteligentna. No ale przynajmniej nie straciła na urodzie (wręcz przeciwnie ;p) i dają jej pośpiewać. :D
Wkurza mnie German. Jest jeszcze dziwniejszy niż był w I. ;P
Strasznie jestem ciekawa Esmeraldy. I dubbingu... Niby powiedziała jedno słowo (tamte) w zwiastunie jutrzejszego odcinka, ale co to jest. :P

ocenił(a) serial na 4
Skailes

Tak, Angie strasznie czepialska się zrobiła, nie dziwię się Jackie, że się już wkurzyła - btw. kocham postać Jackie <33
German powinien trafi do psychiatry, tyle na ten temat.
O matko, jak ja się zaczęłam jarać tym, że jutro będzie Esmeralda *o* Jak dadzą jej beznadziejny dubbing, to pozabijam ;x Chyba ze trzy razy przesłuchiwałam zapowiedź, żeby posłuchać tego jej "Tamte!", ale dużo to mi nie dało xD

ocenił(a) serial na 10
Avanlee

Poczekaj, bo ja się gubię, tyle mamy tych fimwebowiczów. Więc szybki zestawik pytań dla Ciebie. :D
1. Których aktorów z Violetty najbardziej lubisz?
2. Pablangie/Germangie?
3. Lubisz Angie?
4. Germangie/Gesmeralda?
5. Lubisz Esmeraldę?
7. Leonetta/Diegletta?
8. Mąż?
9. Masło czy margaryna? ; D

Zniszczyli tą Angie w 2 sezku. :P
I jak się dubbing podoba?

ocenił(a) serial na 10
derylepl

Violetta, Pablo, Jackie, Brodek :D Diego lubię :D Jest bezczelny, ale zdecydowany. :D

ocenił(a) serial na 3
derylepl

1. Enszi - wkurza mnie. Nie chciała Pablo i dała mu to jasno do zrozumienia. A jak pojawia się Jackie? Nagle wielce zakochana!
2. Camila - to co odstawiła z DJem... Bardziej mi go szkoda niż Brodueya, bo tamten w sumie mógł jej nie okłamywać xD Poza tym za 26 odcinek...
Czyli już podskoczyłam osobom, które są zawziętymi fanami Enszi i Sebkowi... Więc dalej.
3. Violetta - Nic nowego, powiedzmy sobie szczerze (mówię o początku, nie końcu sezonu, gdzie już ją nawet lubię) mogła mu chlasnąć w twarz i byłoby pięknie. :)
4. German - czyli "jaki to ja jestem zajebisty". Ale on mnie wkurzał zawsze i chyba zawsze będzie... Trudno.

To tyle. Czekam na napad fanek Germangie xD Jak dobrze, że tej pary nie ma. Amen.

KeThA

Patrząc na to z Twojej perspektywy zgadzam się ;)

ocenił(a) serial na 3
KeThA

po co oni wgl zrobili wątek Caxi?? Po co im to było... Ale nie rozumiem też tego, że dużo fanek Naxi wręcz nie znosi Cami. To nie jest wyłącznie jej wina. Twierdzę wręcz, że to bardziej wina Maxiego.

ocenił(a) serial na 3
wesolutkabardzo

Ależ ja nie twierdzę, że to jej wina. Nie twierdzę, że to czyjakowielk wina. Po prostu się stało, jednak na pewno nie zachęca mnie to do jej osoby. A nie przepadam za nią nie dlatego, że jestem fanką Naxi. Po prostu mam swoje podowy (ja wyżej)

ocenił(a) serial na 3
KeThA

spokojnie, nie oskarżam Cię o to :) nawet tak nie pomyślałam. Po prostu zauważyłam, że o tym napomknęłaś, więc dodałam coś od siebie
:)

ocenił(a) serial na 3
wesolutkabardzo

szpoko xD ja jestem bardzo spokojna. Po prostu ćwiczę gadkę, gdyz postanowiłam zostać adwokatem. ;D

ocenił(a) serial na 3
KeThA

widzisz ja chcę być prokuratorem :D

ocenił(a) serial na 3
wesolutkabardzo

Może kiedyś się spotkamy na sali sądowej... Zobaczymy, kto wygra ^^

ocenił(a) serial na 3
KeThA

ja będę mieszkać we Włoszech, ale może...

ocenił(a) serial na 3
wesolutkabardzo

Włochy? Ciekawie... A ile ty masz lat i gdzie chcesz studiować? Czemu akurat Włochy? ;D Tak... zasypię cię pytaniami ^^

ocenił(a) serial na 3
KeThA

Mam 12 lat jestem z Gorzowa. Studiów nie jestem jeszcze pewna, ale chyba będę studiować prawo we we Włoszech (albo w USA, ale tam jest inne prawo, więc jakbym zdązyła zmienić kierunek będę studiować właśnie tam)...Włochyy.<3 w sumie nie wiem, ale mam wielki sentyment do tego kraju. Podoba mi się w nim wszystko: pogoda, religia, zabytki... no wszystko szczególnie młodzi Włosi <3 <3 <3 i włoski akcent jest najcudowniejszy na świecie.. Jak teraz to piszę sama się z siebie śmieję, że mam 12 lat, a planuję resztę życia.. No cóż, od czegoś są marzenie ^^

ocenił(a) serial na 2
wesolutkabardzo

Znasz język?

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Mam jeszcze z 8 lat, żeby się nauczyć :) w razie czego we Włoszech mam tak jakby ciocię Polkę :)

ocenił(a) serial na 2
wesolutkabardzo

No tak, ale umieć na tyle, żeby się porozumieć - to jedno, a umieć na tyle, żeby zrozumieć wykłady, prowadzone po włosku - to drugie. Musiałabyś go umieć perfekt.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

wiem, wiem.. ale mam jeszcze sporo czasu... Z resztą to tylko jedne z moich wielu marzeń :D

ocenił(a) serial na 3
wesolutkabardzo

ja myślałam o studiach za granicą, ale zdecydowałam że jednak to niezbyt dobry pomysł, bo poza nauką przedmiotów musiałabym się uczyć języka, żeby coś zrozumieć xD

KeThA

Ja się zastanawiam nad prawem, stomatologią i pedagogiką albo psychologią. Ale do LO pójdę na humana albo na coś z angielskim. A tak to jeszcze chcę studiować w Londynie albo USA.
Wiem że nikogo nie interesuje XD

ocenił(a) serial na 3
Izzie_

Mnie interesuje :) Londyn albo USA to świetny pomysł
:) psychologika też mnie interesuje ^^

wesolutkabardzo

A ja sama nw kim chce być :|
Kiedyś sie gdzieś może spotkamy. XD

ocenił(a) serial na 3
Izzie_

nie idź na psychologię - najgorsze co można wybrać. Tak zapełniony kierunek i nie ma po tym pracy. Bo jak ktoś nie wiedział na co iść to szedł na psychologię właśnie i teraz mamy w kraju psychologów od cholery.

Izzie_

A ja nwet nie wiem, czy pójdę na studia. Prędzej do szkoły literackiej, jeśli takowa istnieje, bo już kilka miesięcy temu (a to moje najdłuższe postanowienie o przyszłości i nadal się go trzymam) zdecydowałam, że chcę pisać.

ocenił(a) serial na 10
Crazy_12

Też chciałam pisać, ale stwierdziłam, że z tego nie wyżyję. XD Ewentualnie mogę sobie pisać w wolnych chwilach do szuflady i próbować u różnych wydawnictw. :P A może będę drugą Rowling (aha, już to widzę).
Pewnie skończę jako pani prawnik. Prawo nawet mnie interesuje. A co do marzeń typu muzyka, czy pisanie - stwierdziłam, że i tak się nie spełnią. :)

Skailes

Optymistka z ciebie ;)

Myślę jeszcze nad aktorstwem dubbingowym, gdyż głos mam całkiem niezły, mogę zostać krytykiem, może będę weterynarzem, jeśli nic mi nie wyjdzie. Ale marzenia się trzymam!

ocenił(a) serial na 10
Crazy12

Wiem.

Kochana, nie uwierzysz, ale też ostatnio jarałam się aktorstwem dubbingowym. Niczym Clara i jej Bea, ahh. ^^ Dopisuję do listy marzeń, które nigdy się nie spełnią. Zaraz obok tłumacza migowego. ;)

KeThA

1. Chm, Angie nie powiedziała, że jest zakochana. Po prostu jej na nim zależy. Mi też zależy na mojej przyjaciółce, ale przecież jej nie kocham! XD. A oni mimo wszystko są przyjaciółmi. Nawet po tym zerwaniu w ostatnich odcinkach był w miarę, rozumiem, może się na nią wkurzać, ale powinien współpracować, kiedy są w pracy. To leży w jego obowiązku.
2. Cami to podczas wakacji za długo siedziała na słońcu, tyle powiem.
3. Viola jeszcze nie zdążyła mnie tak wkurzyć. Może to dlatego, że ubóstwiam Diego i Dieletta jest dla mnie urocza <3
4. Nim się trzeba zajmować jak dzieckiem. Dziwne, kiedyś German robił za niańkę Angie, a teraz role się nieco odwróciły ;) A zresztą, to German. Jego nie zrozumiesz.

ocenił(a) serial na 3
Crazy_12

1. Jej na nim zależy i dlatego strzela fochy, że jest z inną?
2. Zgodzę się xD
3. Kocham Dielettę. Ale Violka na początku mnie wkurza, bo skoro kocha tego Leóna to niech jakoś się ogarnie, a nie!
4/ Idiots, everywhere - o Germanie, nie tobie xD

KeThA

1. Zależy, a te fochy, to jej sprawa. Ja się nie mieszam.
2. Fajnie, że się rozumiemy :D
3. E tam, zdążyłam się przyzwyczaić.
4. Domyśliłam się, że nie o mnie. To oczywiste. ;)

derylepl

1. Angie - nie lubie kobiety po prostu xd Czy uczniowie Studia mają po 5 lat że nie mogą ze sobą rywalizować? ;o To bardziej przypomina przedszkole... I ta cała akcja z Germanem jakoś mnie pozytywnie nie porusza ;

ocenił(a) serial na 8
derylepl

1. Leon
2. Broadway
3. Angie
4. Cami - wybacz Sebek. To, że była wredna dla Broadwaya i wykorzystywała Dj jeszcze zniosłam, ale co Fran i Maxi jej zrobili?

julia_555

Maxi broni brodueya, więc automatycznie trzyma jego stronę. Z tego co pamiętam, to chyba Fran powiedziała Cami, że Broduey wraca do Brazylii, więc ją okłamała <CHYBA, bo nie pamiętam już>

ocenił(a) serial na 8
Sebek7771

Trzymał jego stronę. Pokłócili się, bo Maxi nie chciał okłamać Cami.

ocenił(a) serial na 3
julia_555

dla Fran nie jest wredna, oczywiście pomijając to jak widziała, jak przytula się z Brodueyem

ocenił(a) serial na 8
wesolutkabardzo

Faktycznie - mój błąd. :D

ocenił(a) serial na 7
derylepl

Wara od Diego! On jest taki kjndsdjfds *o*
CAMI NIE NIE NIE <3 Ona jest kochana <3

PABLO, LEON I JACKIE SA MEGA WKURZAJĄCY -.-

mardasek

Oj wara od Diego, on jest mój :> <3

ocenił(a) serial na 7
Izzie_

hahahaha nie! On jest mój! <3

mardasek

A właśnie że mój <333333333333333333333333333333333333333333333333333
Tu od razu powiem że Diego jest mój, kilka osób może o powierdzić :3
A po drugie byłam pierwsza buhaha :D

ocenił(a) serial na 7
Izzie_

to moj jest Facu <33333

mardasek

Facu też jest zajęty... :C

ocenił(a) serial na 7
esteckiewicz1

ej no nie ma tak :C

mardasek

Chyba już wszyscy są pozajmowani.

ocenił(a) serial na 3
mardasek

Facu jest Wioli, obawiam się :D A że to moja ... teściowa(?) to muszę jej go pilnować :D Znajdź sobie kogoś innego - Jerry jest wolny ^^

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Na mojego nauczyciela polskiego mówią Jerry ^^ Po co ja to mówię, nie wiem. Tak mi się jakoś skojarzyło.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Poruszyło mnie to xD Nie no, serio, ciekawie... Na moją nauczycielkę od geografii mówią Szaman :D

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Może nie spytam dlaczego :D Bo mój gościu nazywa się Jarek, więc to nic nadzwyczajnego :D

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Ja i tak ci powiem. Bo chodzi w kółko i majta rękoma tak dziwnie w górę i dół xd