PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=293323}
5,7 63  oceny
5,7 10 1 63
Virus Buster Serge
powrót do forum serialu Virus Buster Serge

Średniak.Fabuła niby jakaś jest ,ale schematyczna do bólu i niemal kompletnie nie zajmująca.Kreska i animacja jak na rok 1997 wygląda zaskakująco staro,przysiągłbym,że to produkcja o jakieś 10 lat wcześniejsza.Mimo wszystko jednak ogląda się to w miarę nieźle,jest sporo akcji,muzyka znośna a cały serial ma jakiś taki urok i klimacik przywodzący mi na myśl czasy,kiedy to dopiero poznawało się pierwsze tytuły anime.Nie ma tu czego polecać ,ale zatwardziali fani japońskiej animacji mogą to chyba obejrzeć bez odruchów wymiotnych.Osobiście mam zamiar zainwestować w pozostałe dwie płyty,nie jest to duży wydatek.Naciągane 6/10

ocenił(a) serial na 5
hellboyjr

Zaliczyłem całość i niestety im dalej tym gorzej,chaotyczna,niejasna fabuła z akcją wlekącą się niemiłosiernie.Tak naprawdę to w tej chwili nie za bardzo potrafiłbym opowiedzieć o czym to właściwie było.Pojedyńcze fajne sceny i dość dobra muzyka nie ratują serialu jako całości.Obniżam ocenę na 5/10 i to wydaje mi się nieco na wyrost.

ocenił(a) serial na 8
hellboyjr

Ja równiez zaliczyłem całość juz jakis czas temu i dam temu serialowi 8/10 bo po prostu mi sie podobał. Juz nie pamietam co mi sie w nim konkretnie podobało bo dawno to oglądałem. Chyba motywy tych plastopancerzy i virus zmieniajacy mechy w żywe organizmy. Walki dynamiczne i dobra muza. Jedyne co mi nie pasowało to to, że głowni bohaterowi płci męskiej zachowywali sie jak pedałki. Dziwne to było.