PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221574}

Wędrówki z dinozaurami

Walking with Dinosaurs
1999 -
7,9 3,8 tys. ocen
7,9 10 1 3788
9,0 2 krytyków
Wędrówki z dinozaurami
powrót do forum serialu Wędrówki z dinozaurami

Pamiętam tą ekscytacje jak oglądałem wędrówki z dinozaurami to było naprawdę coś lecz dziś obejrzawszy znowu całą serie powiem wam że nic sie tak szybko nie starzeje w kinie co efekty komputerowe i to widać tutaj nawet zbyt bardzo ;)

ninja_4

opowiadasz głupoty ja właśnie skończyłem oglądać po raz kolejny i stworzone komputerowo dinozaury z niesamowitymi widokami robią wciąż to samo wielkie wrażenie. Za jakiś czas ponownie obejrzę te 6 odcinków i znów będę żałował, że nie zrobili więcej tylko 6 epizodów.

ocenił(a) serial na 10
dYDelf

ja popieram dyDelf'a,dobre rzeczy nigdy się nie starzeją, a bardziej w wędrówkach chodzi o treść,poza tym najlepiej za często nie oglądać, żeby się nie znudziło9, a po jakimś czasie, żeby móc to przeżywać tak samo emocjonalnie jak za pierwszym razem:)

ocenił(a) serial na 10
dYDelf

dokładnie! jak dla mnie są one na bardzo wysokim poziomie. połowa filmów holywood ma dużo mniej zaawansowane niż te

ocenił(a) serial na 9
ninja_4

Obejrz sobie "Zanim przywędrowały dinozaury/Wędrówki z monstrami". W tej serii efekty są o niebo leprze, a dodatkowo krajobrazy jeszcze ciekawsze!