PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221574}

Wędrówki z dinozaurami

Walking with Dinosaurs
1999 -
7,9 3,8 tys. ocen
7,9 10 1 3787
9,0 2 krytyków
Wędrówki z dinozaurami
powrót do forum serialu Wędrówki z dinozaurami

Polecam

ocenił(a) serial na 10

Pamietam ze kiedys na TVP 1 puszczali to w odcinkach, ostatnio zakupilem sobie plytke DVD za 9 zeta, z calym filmem - 205 minut plus dodatki. Wszystko robi duże wrażenie. Godne uwagi nie tylko dla Fanów Jurassic Park i paleontologii :) Gorąco polecam ten dokument

Zeke

Hej!!
Jak udalo ci sie zdobyc "Wedrowki z dinozaurami" na dvd za 9zl?? Jesli jest to z polskim lektorem to ja tez bym chcial to miec. Czy istnialaby taka mozliwosc ?? Jesli tak to prosze o kontakt: ogulewiczmarcin@wp.pl

ocenił(a) serial na 10
ogulewiczmarcin

W Tesco za 9,90 bodajże jest oryginalna plyta, jak mowilem 205 minut filmu, plus dodatki :P Pozdrawiam

Zeke

Tutaj mozesz kupić za 9zł http://www.hagi.pl/produkt.php?id=224 [www.hagi.pl/produkt.php...]
Tyle że tu pisza ze jest 180min i na innych stronach tez ze 180 min i ze troche dziwnie jest wydana ta płyta :)

ocenił(a) serial na 10
skrucki

Tak tak, filmu jest 180 minut, ale ja mialem na mysli plus dodatki których jest około 25 minut, czyli łącznie 205 :), tez się zgadzam, że jakies dziwne to wydanie bo mi np. nie startuje z polskiego menu, tylko z czeskiego, ale potem jak zmienie język to już wszystko okej (w czasie filmu).