Osobiście uważam że 22 odcinek zniszczył ten serial. Kto oglądał, wie dlaczego. A jak wy myślicie?
Tak wiem o co chodzi... Straszna lipa! Mogliby go dać na koniec całego serialu, a nie takie g***o... Już ostrzegłam moich znajomych przed oglądaniem! I teraz też mówię: Nie oglądać! Nie warto!
Faktycznie, POMYSŁ na odcinek dość poroniony. Nie wiem, czego spodziewali się twórcy, ale opinie na forach są w dużej mierze miażdżące, bywa.
Oby nie !!! Niektóre odcinki sa fajne (nie tak jak owy odcinek Za kólisami) i dobrze, że juz wykorzystali ten głupi pomysł to juz go nie dadzą do następnego odcinka. Uff ;-)
Raczej nie, choć jako zakończenie byłoby to dość "mocne".
Naprawdę, no, jestem zniesmaczony. Może nie zrozumiałem przekazu, ale tak się nie robi, panowie! ;]
Zgadzam się... zabili we mnie miłość do chłopaków... choć pomysł sam w sobie nawet może być śmieszny, nie polecam fanom serialu...
"Za kólisami" - Po oglądnięciu inaczej patrzę na bohaterów. Jakby przez pryzmat ich aktorstwa - wiem, chore (przecież to bajka) ;)
Do końca miałem nadzieję, że odcinek okaże się tylko idiotycznym snem Czesia, ale niestety... ;)
No i ja jestem lekko zniesmaczony intencją producentów...
Także jakoś inaczej patrzę teraz na bohaterów- niby to bajka ale mam do tego większy dystans- zdecydowanie psuje to całośc obejrzanych przeze mnie dotychczasowych odcinków- po prostu mam takie głupie uczucie jak oglądam inne... Wiecie o co chodzi... Wolałbym chyba także aby taki odecinek pojawił się na samym końcu- ale wtedy dopiero byśmy mogli być jeszcze bardziej zniesmaczeni i źli na reżyserów- pomysł bardzo nowatorski, samo wykonanie także lecz takie rzeczy zdecydowanie nie dla mnie...
Sam odcinek jakby patrząc na to, że wszystko psuje świetnie zmontowany + fajne teksty (Czesio: "120 koni, turbo, nitro...No kocham ten wóz...")
Ogólnie jednak zawód
Ja uznałam, że tego odcinka nigdy nie było, a Maślana to dalej słodki mały stworek :)
boze ludzie "za kolisami" zniszczylo serial chyba was cos powalilo niby czemu zwykly zart mnie przychodzily na mysl podczas oglasdania te wszystkie programy na mtv typu zobacz jak mieszka jakas tam gwiazda odcinek mi sie podobal nie wiem o co wam chodzi a tak mowiac nawiasem to jak ogladacie film to patrzycie na niego przez aktorow ?
Według mnie to był najlepszy odcinek. Chociaż tuż po obejrzeniu wydawał mi się najgorszym...Szczególnie te babki były wkurzające, te, które skakały i tańczyły za Maślaną -.- Anushak był bardzo śmieszny ^^ No i oczywiście T Chesyo czy coś tam ;) "No kocham ten wóz" xP I zdania, które na zawsze wryły mi się w pamięć:
Czesio: Alle pychaaa!
Maślana: Czesiu...dlaczego zjadasz zdechłe ryby?
Czesio: No bo te żywe uciekają...
*I coś tam reżyser mówi*
Czesio: No jak k***a żuje? Przecież to jest kauczuk! :D
Daję wielkiego plusa za ten odcinek.