PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=720912}

Włoska narzeczona

Muchacha italiana viene a casarse
2014 - 2015
8,0 806  ocen
8,0 10 1 806
Włoska narzeczona
powrót do forum serialu Włoska narzeczona

Serio serio, irytuje mnie jak ktoś daje mniejszą ocenę bo patrzy "a tego aktora nie lubię, nie oglądam ale dam mało gwiazdek bo pewnie chłam" ... ; o . Znam jedną osobę która tak oceniła ten serial, mam nadzieje że nikt tak więcej nie durnieje. Ron super, Brito delikatna a za razem z pazurem , serial na prawdę ma potencjał :)

ocenił(a) serial na 9
aga005

Serial jest super! Oglądałam kilka odcinków na żywo i szczerze uważam, że to najlepsza obecnie telka Televisy. Ma to, co dla mnie w telenowelach najważniejsze - chemicznych, magnetycznych, elektryzujących wręcz protagonistów. Kiedy są razem mam ciarki nawet na paznokciach:) No i super stylistyka, atmosfera, którą bardzo lubię:) Livia i Jose - allahy do ziemi!!:)

ocenił(a) serial na 7
aga005

Super telenowela, najwazniejsze, ze nie ma roznych niedorzecznosci. Protgonisci a swietnie dobrani i ciekawie sie oglada cala historie.

angelica

Oprócz jednej: protka chce wyjść za mąż za starego dziada, który ją okłamał.

ocenił(a) serial na 7
jagodajulia

No tak, kiedy to pisalam, byly tylko poczatki telenoweli i nie wiedzialam, ze tak sie potoczy. Chociaz checi tam u niej niewiele, raczej jakies glupie zasady :)

angelica

Ja też nie sądziłam, że tak to się potoczy... Jak prot jest mądry to protka niemądra :P