Pisalem do hbo dostalem odpowiedz, taką samą formułke co dostal luksus6. Napisalem jeszcze raz, żeby przynajmniej na chwile przywrocili 3 sezon - nie odpowiedzieli. Za chwile podejrzewam zniknie Wataha i Slepnac od swiatel. Bedzie tylko amerykanska papka. Znikajace seriale mają byc wystawione na sprzedaz
Chyba zrezygnuje z hbo
To jest skandal, zdążyłem obejrzeć pierwszy odcinek 3 sezonu... Kontaktowałem się w tej sprawie z support HBO Max i niestety nie mam dobrych wieści, cytuje: "W ramach przygotowań do połączenia dwóch platform HBO Max i Discovery+ trwa ocena obu produktów i dopracowywana jest oferta dla Użytkowników. Częścią tego procesu jest usuwanie wybranych treści. Serial "W cieniu" jest jednym z takich tytułów, które z powodu przemian serwisu zostały wycofane." Dostałem też listę innych seriali które planują "dopracować".
To są debile, kasować jeden sezon serialu... poza tym nowy portal z połączenia HBO z Discovery będzie w Polsce nie wcześniej jak pod koniec 2023 roku. Powinni wycofać cały serial a nie wkur***ją ludzi.
Nie no to jest straszna chamówa ze strony HBO bo kiedy w najlepsze się wkręciłem w ten serial okazuje się że urwali ostatni sezon Jeśli już chcieli mogli w całości go wycofać przynajmniej by nie było mi teraz żal i bym się tak nie denerwował bo zapewne nie wiedziałbym wtedy o jego istnieniu. Jeżeli ktoś ma jakieś info gdzie można znaleźć w necie ostatni sezon to byłbym wdzięczny