PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=585726}

W garniturach

Suits
2011 - 2019
8,1 138 tys. ocen
8,1 10 1 138078
7,5 22 krytyków
W garniturach
powrót do forum serialu W garniturach

2 sezon

ocenił(a) serial na 10

Już 3 razy obejrzałem 1 sezon i cholera mnie bierze, że trzeba czekać do wakacji na 2
sezon. Za długo odstęp...

ocenił(a) serial na 7
mlipowski90

Ja właśnie jestem po ostatnim odcinku.Jestem ogromnie ciekawa drugiego sezonu. Ciekawe czy faktycznie Trevor powie to, czego nie powinien i w ogóle;p Eh, mówisz, że trzeba czekać do wakacji? Makabra;/

ocenił(a) serial na 10
Nikivi

Dokładnie rozgrzałem internet do czerwoności i znalazłem tekst ''Next summer''...

ocenił(a) serial na 7
mlipowski90

Co zrobić... Uwielbiam to oczekiwanie na kolejne sezony, i jak na zlość zawsze to trwa koło pół roku. Pochlastać się można. Albo znaleźć kolejny serial heh.

ocenił(a) serial na 10
Nikivi

Mam to samo, np. jak się dowiedziałem, że kolejny sezon Dextera będzie we wrześniu to zbierałem szczęke z podłogi :P a seraili już 5 oglądam na bieżąco i zastanawiam się nad jakimś nowym.

ocenił(a) serial na 7
mlipowski90

Ja tak miałam z Game of Thrones. I sezon skończył się w czerwcu, II zacznie w kwietniu. Burn Notice - skończył w grudniu, będzie w wakacje. Suits jak widać tak samo. Pomijam fakt, że niektóre sezony kończą się i nawet nie ma mowy o tym, kiedy powrócą, mimo że taki zamysł jest a zdjęcia już trwają. I w ten sposób najpierw jestem wierną fanką 3 seriali a później 12. Jednak co to będzie, gdy wszystkie zrobią return? Weź to wszystko wtedy oglądaj!;p A trzeba, trzeba, bo robią się zbyt duże zaległości;)
Zaczęłam oglądać White Collar, i nawet jest całkiem fajny. Także jeśli masz czas i nie możesz doczekać się Dextera - zobacz go. Właśnie kończy się 3 sezon, więc będzie co oglądać. Poza tym jeśli lubisz filmy/seriale akcji to polecam Nikitę z 2010 roku i Hawaii 5.0 ( remake ). ;]

ocenił(a) serial na 8
Nikivi

Z seriali mogę polecić jeszcze The Firm (kto czytał, ten wie ;])

ocenił(a) serial na 7
lau15

Ano właśnie i o tym dużo dobrego slyszałam i jest to kolejna pozycja na liście seriali do zobaczenia:)

ocenił(a) serial na 10
Nikivi

No właśnie zacząłęm oglądać white collar, daje radę. No i na pewno nie omieszkam obejrzeć piloty reszty seriali przez Was podanych, tym bardziej, że teraz będę miał sporo wolnego czasu ;)