Zapowiada się naprawdę ciekawy odcinek, chociaż wolałabym raczej wiedzieć, jak sprawy potoczą się w "teraźniejszości" :)
w sumie fajny odcinek, podobał mi się wątek Mike'a z przezszlosci. No i cieszę się że Donna wraca :)
uwaga SPOJLERY dla nieuważnych.
Wolniejsze tempo aczkolwiek kolejny świetny odcinek. Dobrze, że przed ostateczą bitwą przybliżyli kulisy wcześniejszych wydarzeń. Sporo wyjaśniło się i widać, że Jessica tanio skóry sprzedać nie zamierza. Podziwiam jej siłę i chęć walki. Poza tym jak zwykle wygląda świetnie. Ciekawe po której stronie ostatecznie stanie Louis, bo na razie nie wygląda to dobrze. Pewnie dowie się, że miłość jego życia dla której po 5 latach siedzi w tym samum lunch barze kręciła z Hardmanem i przejdzie na strone Jessiki.
Scena minięcia Mike i Harveya 5 lat temu i tekst rozwalające :D Nie zrozumiałam za bardzo dlaczego Zoe odeszła, trzeba będzie powtórzyć z napisami. Czyli, że Harveyowi umarł ojciec te 5 lat temu i to był taki cios. Harvey i Donna to jedność w pracy, cieszą mnie ostatnie słowa Harveya.
Pozycjonowanie produktu na cmentarzu mimo zamazania nieźle rzuca się w oczy :D
Taki odcinek, który można by nazwać --- 'Suits - Genesis'
Bardzo dobrze, że odcinek ten powstał ... dzięki niemu zrozumieliśmy, gdzie, jak i po co stało się to co stało, czego skutki widzimy od pierwszych odcinków Suits.
Co do najważniejszej sceny - końcówka - Harvey do Jessicy: "...cenzura :P..." - na pewno większość fanów serialu ucieszy się z tejże kwestii.
co do Zoe - powiedziała dokładnie - 'nie lubię patrzeć na to co się robi mężczyźnie, na którym mi zależy' (tutaj można byłoby się jeszcze sprzeczać czy chodzi o Daniela czy Harvey'a, ale później sama wyjaśnia zaprzeczając Harvey'owi i mówiąc o tym co jest w liście) ... a konkretniej odchodzi przez to kim Harvey tamtego dnia się stał (w jej oczach - bo de facto pewnie o wiele wcześniej już taki był).
1. Nie ma. Nie schowało się.
2. Nie ma. Tłumaczenie nie trwa 5 minut.
Następnym razem pomyśl.
Swoją drogą jak można dać 1 filmowi Mary and Max? Ktoś tu jest niepoważny.
70 procent gotowe
n24 zakładka tłumaczenia, fajne bo można dodać się klikiem do oczekujących na dane tłumaczenie
przetłumaczysz nam za tydzień :P
tak, dopiero po napisaniu tutaj zobaczyłam że już ponad połowa ;)
ok, za tydzień moja kolej :D