PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=585726}

W garniturach

Suits
2011 - 2019
8,1 138 tys. ocen
8,1 10 1 137662
7,4 18 krytyków
W garniturach
powrót do forum serialu W garniturach

Po jednym odcinku 10 w rankingu seriali.
Po paru odcinkach to będzie chyba 1

ocenił(a) serial na 8
Anaissa

jesteś źle doinformowana bo po 9 odcinkach :)

a serial kapitalny, więc będzie na 1 miejscu :)

melody_phantom

No to 9 :)
Ale to i tak mało na 10 miejsce.

Anaissa

No nie powiedziałabym, nie o ilość odcinków tu chodzi ale faktycznie o genialność tego serialu.
Niektóre mają po 6, niektóre po kilka sezonów i po 20 parę odcinków.
Ten jak na razie ma 9 odcinków a już zasłużył na 10 miejsce.
Ten serial naprawdę jest doskonały, i będzie miał wyższe miejsce :)

ocenił(a) serial na 8
Bela09

dokładnie tak :)

i nie chodzi o to, że jest to czyjś ulubiony serial, tylko o obiektywną opinię, czyli taką, że serial genialny jest, i jak widać - wiele osób to widzi :)

ocenił(a) serial na 6
melody_phantom

Będę happy jak wykopie Gre o tron, zasłużenie.

ocenił(a) serial na 9
Eric_Ponti

Nie no bez przesady jets do dobry serial ale na pierwsze miejsce chyba nei zasluguje

ocenił(a) serial na 7
leonardo134

w tej chwili nie istnieje lepszy serial od "Gry o tron"

ocenił(a) serial na 6
tymbarkowy

Nie zgadzam się w ogóle. Wszystko jest lepsze od Gry o tron na pierwszym miejscu, Suits już 4, całkiem zasłużenie. Californication na 1 miejsce!!

ocenił(a) serial na 8
Eric_Ponti

Californication nawet nie podskoczy GOT, z tego co widzę aż na 223 miejscu. Muszę w końcu się zebrać o obejrzeć z parę odcinków czy rzeczywiście Gra jest taka dobra jak wszyscy mówią. Ksiązek nie czytałam więc nie wiem czy ma szanse mnie wciągnąć. Suits to znakomity serial, ale ma duży czynnik nieprawdopodobieństwa więc jeszcze się nie zdecydowała, czy wg mnie ma prawo być w pierwszej piątce. ;)
Poza tym myślę, że spadnie w rankingu, kiedy więcej osób obejrzy i oceni.

ocenił(a) serial na 7
tymbarkowy

Skoro "gra o tron" jest na pierwszym miejscu to czumu Suits ma tam nie zagościć? Jest lepszy. Wiele seriali jest lepszych od "Gry.." a jest dalej w rankingu.

ocenił(a) serial na 10
madziula8421

1 miejsce bezapelacyjnie nalezy sie the wire. californication? i think not.

lubiepiernik

W porównaniu z dexterem, breaking bad czy entourage to the wire moim zdaniem to jest nuda... Co do suits nie oglądałem jeszcze, jak zobaczę to sie okaże czy zasłuży na 1 miejsce, ale te 3 wyżej wymienione postawiły wysoko poprzeczkę :)

Popieram że Gra o Tron to śmieciostwo dla nerdów, ale 100% nerdów wie jak obsługiwać kompa i głosują na to :)

ocenił(a) serial na 10
liverpool

EXCUSE-ME?!?!?! to zart, czy jak ?

lubiepiernik

Nie to nie żart choć to oczywiście tylko moja ocena. Dla mnie zbyt politycznie w tym serialu, ja w takiej tematyce nie gustuję. To znaczy nie twierdzę, że to słaby serial, bo jest bardzo dobry ale dla mnie to jest 8/10 może 8.5 :)

ocenił(a) serial na 10
liverpool

no moze w 4 i 5 sezonie bylo troche za duzo polityki, ale tak to sama ulica <3 jak otwieralam okno, to czulam morderstwo przy kazdym powiewie wiatru.

lubiepiernik

hehe, akurat do tak późnych sezonów nie dotarłem, wyszło sporo ciekawszych seriali i się przerzuciłem na nie, ale pewnie wrócę do the wire jak już nic ciekawego nie wyjdzie, póki co obejrzałem shameless i polecam wszystkim :)

ocenił(a) serial na 8
liverpool

Shameless również polecam, genialny serial i świetna rola William'a Macy a co do Suits mam nadzieje ze wraz z kolejnymi odcinkami nie spadnie drastycznie poziom serialu

ocenił(a) serial na 7
liverpool

breaking bad to słabizna przy GOT
dexter... powiedzmy, że 1,2 sezon potrafi chwycić GOT za kostki... no dobra - kolana

szkoda tylko, że wstydzisz sie swoich ocen filmów, podałbym więcej argumentów dlaczego Twoja bzdetna opinia nie ma najmniejszego znaczenia

tymbarkowy

wstydze się ocen swoich filmów, o co ci chodzi? Gra o Tron to moim zdaniem śmiecie, nie cierpię fantasy i nie zmienisz tego. Ale spoko każdy ma własny gust right nerd?

ocenił(a) serial na 7
liverpool

minęła zaledwie godzina, a Ty już mi odpisałeś
ktoś tu się nudzi w PIĄTKOWY wieczór i siedzi przed komputerem... czyż to nie definicja nerda?

ah nie, Ty przecież nie cierpisz fantasy, soo u can't be one

right, failure?

ocenił(a) serial na 8
tymbarkowy

Faktycznie, 21 to optymalna godzina do wyjścia w piątek na miasto...

tymbarkowy

Trochę ci nie wyszło, siedzę w domu ze skręconym kolanem...

tymbarkowy

Z reszta jestem studentem i we WRZEŚNIU mam wakacje (nie to co ty w gimnazjum dziecko) także nie ma znaczenia dla mnie czy jest wtorkowy czy poniedziałkowy czy piątkowy wieczór mogę wychodzić kiedy chcę, także spaliłeś ripostę przykro mi...
Idz pograj w jakieś RPG, pewnie to lubisz??

ocenił(a) serial na 7
liverpool

Ta, kolejny student studiujący jakieś nieprzydatne gówno.

Socjologia? Zarządzanie? (ciekawe czym...) Marketing, bankowość? Czy jakiś bzdurny kierunek z politechniki? Robotyka? Budowa maszyn?

Miłej pracy w mc donaldzie życzę. I nie zapomnij zadzwonić do rodziców, żeby Ci mieszkanie opłacili.

Bawią mnie te wasze argumenty dotyczące wieku. Już wtedy wiem, że wygrałem.
Gimnazjum skończyłem 3 lata temu, ale nawet wtedy zjadłbym Cie na śniadanie.

RPG lubię, wole strategie. Ale Ciebie pokonam w jakiejkolwiek dyscyplinie, zawsze i wszędzie.

Wanna bet?

ocenił(a) serial na 7
tymbarkowy

a czytałeś GOTa, serial w porównaniu z książką to chała jakich mało, żałosna namiastka lektury, wstyd mi było kiedy oglądałem kolejne odcinki, że można było tak sp...ć pierwszy tom Pieśni lodu i ognia. Strach pomyśleć co przyniesie następny sezon.

ocenił(a) serial na 7
Khaorg

doprawdy? bo ja słyszałem zupełnie odmienne opinie

np, że 1 sezon GOT jest kropka w kropkę identyczny z 1 tomem sagi, nawet pewne dialogi są dokładnie takie same

Khaorg

Słyszałeś dobrze.
Nie wiem dlaczego Khaorg szerzy takie herezje
GOT to wspaniała książka na podstawie której nakręcono znakomity serial

tymbarkowy

Dzięki.
Frytki do tego?

Ale niestety znowu nie trafiłeś z tymi kierunkami... z reszta ja uwazam, że nawet bez wykształcenia można dać radę ale ty pewnie po RPG wszystko układasz tylko w myślach i wydaje ci się, że to rzeczywistość :)
Zawsze mnie śmieszyło jak ludzie zbierają się żeby grać w grę w pamięci, o dziwo same nerdy...

Koniec OT, pozdrawiam.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 7
tymbarkowy

Co ty masz do RPG ? (nie mylić z cRPG)
Rozrywka jak każda inna... jeden woli siedzieć kilka godzin przed komputerem i grać, inny zbiera znaczki, inna osoba lubi kłóci się na forach internetowych a jeszcze inny spotkać się ze znajomymi i pograć w jakiegoś RPGa.

tymbarkowy

To jak jakby fan Mody na sukces nazwał wszystkich którzy nie doceniają tego serialu idiotami.
Ok koniec rozmowy, tymbarkowy weź się za naukę bo jutro szkoła a nie na filmweb bzdury wypisujesz.

ocenił(a) serial na 7
liverpool

no nauka jest ważna, muszę dostać się na dobre studia a nie na jakieś gówniane bzdety

tymbarkowy

Dokładnie, będziesz podawał frytki jako wybitny naukowiec :)

Anaissa

Przymrużył bym oko na to miejsce.To ranking popularności a nie tego który serial jest lepszy a który gorszy.

ocenił(a) serial na 8
cuddy18

zgadzam się, są gusta i guściki, a Tutaj ludzie decydują co lubią najbardziej

mad21a

Co lubią najbardziej? A nie o to właśnie chodzi w rankingach? :)

Anaissa

Suits już 3 miejsce w rankingu czekam aż będzie cały sezon i walne jakiś nocny maraton tego serialu :)

ocenił(a) serial na 7
Anaissa

Serial dobry... ale genialnym tego nie można nazwać. Genialny to jest Breaking Bad, Sons of Anarchy, Dexter, Rzym, Rubicon, Zakazane imperium, Kompania Braci czy też Sześć stóp pod ziemią. Suits jest po prostu dobry i przyjemnie się go ogląda.

ocenił(a) serial na 9
Wassago

Co do rzymu to bym sie spieral:D i do twojej listy dodalbym jeszcze skazany na smierc:D
Albo pamietniki wampirow-nie no zartuje

Wassago

Racja, z tych co wymieniłeś widziałem dwa, breaking bad i dexter, i są to 2 seriale które sa moim zdaniem majstersztykami w swojej dziedzinie, ale Suits jeszcze nie widziałem jak obejrzę to się dowiem czy zasługuje na swoje 3 miejsce w rankingu. Moim zdaniem kultowy jest jeszcze serial entourage :)

ocenił(a) serial na 7
liverpool

Nie widze w tym serialu nic wybitnego. Oczywiscie, ze jest dobry i calkiem przyjemnie ale trzeba byc niepowaznym, zeby porownywac go czy stawiac wyzej niz takie klasyki tv jak The Wire czy BB.

ocenił(a) serial na 8
danteusz

Suits jest super, ale na pewno nie jest najlepszy i nie zasługuje na miejsce w pierwszej dziesiątce. Fajnie się go ogląda, jest zabawny, ale nie ma tego czegoś co BB czy Dexter, wiem, że formuła i tematyka serialu jest całkiem inna, ale nie można nazwać tego serialu genialnym.

ocenił(a) serial na 9
dydek13

wie ktos kiedy bedzie mozna sie spodziewac napisow do ostatniego odcinka

ocenił(a) serial na 10
leonardo134

Trochę lipa, jest już poniedziałek wieczór, a napisów dalej nie ma...