Zastanawiam się czy warto to obejrzeć, ale wolałbym trochę cięższy klimat niż w/w. Chciałbym dramat z prawdziwego zdarzenia. Czy w każdym odcinku jest nowa sprawa
czy ciągną się przez kilka odcinków, cały sezon? Dużo obyczajówki, romansów itd?
Chcesz dramatu? Tu go nie znajdziesz.
Co do nowych spraw: jest różnie. Jedne ciągną się przez pół sezonu ( jak w 3 ) a inne jeden odcinek.
Obyczajówki aż tak dużo tu nie ma, romansu jak na moje oko sporawa ilość.
Dramat to na pewno nie jest.
W pierwszym sezonie większość spraw trwa jeden ewentualnie dwa odcinki. w drugim na początku jeszcze są pojedyncze sprawy ale później zaczyna się sprawa z Darby i tak się ciągnie przez połowę drugiego sezonu i trochę trzeciego. Nie jest to też tak ciągle, jednak cały czas jednym z głównym wątków jest coś powiązanego z Darby.
Jak dla mnie serial jest naprawdę fajny, pierwszy sezon podobał mi się jednak najbardziej trzeci zaczął mnie trochę nudzić ale oglądać będę na pewno dalej.
A co do romansów to jest ich coraz więcej. W pierwszym sezonie właściwie nie było prawie nic a teraz coraz więcej pojawia się takich wątków i możliwe, że w drugiej części 3 sezonu pojawi się kolejny.