PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=585726}

W garniturach

Suits
2011 - 2019
8,1 138 tys. ocen
8,1 10 1 137668
7,4 18 krytyków
W garniturach
powrót do forum serialu W garniturach

Mam niedosyt ich relacji. Swoją drogą postać Donny jest kapitalna, a sama aktorka... palce lizać ;)

ocenił(a) serial na 10
tomaszdarwin

Ja również uwielbiam postać Donny, ale trzeba też przyznać, że w tym serialu wszyscy bohaterowie są dobrze wyeksponowani.

ocenił(a) serial na 7
tomaszdarwin

hmmm.. mogę sie mylić ale czy czasem w 2 odcinku 2 sezonu kiedy Donna rozmawia z Mikiem na temat jego relacji z Rachel nie wspomina własnie o tym że miała już kiedyś podobny układ własnie z Harveyem?;p

ocenił(a) serial na 7
tomaszdarwin

cos kiedys bylo miedzy nimi. nie jest to do konca wyjasnione, kiedys mu powiedziala ze go kocha-tylko raz. tak mi sie wydaje

I_got_5_on_it

Donna powiedziała, że było coś między nią a inną osobą z firmy, czy to na pewno był Harvey?

ocenił(a) serial na 7
Dzasmin

a ja nie pamietam tego dokladnie. mozliwe ze o niego chodzilo

ocenił(a) serial na 9
tomaszdarwin

W drugim sezonie, w pierwszych odcinkach, gdy Rachel i Donna spotkały się po godzinach w biurze Harveya, Rachel zapytała się czy kiedyś, coś podobnego było między nią a Harveyem. Donna nie odpowiedziała na to pytanie, ale po chwili powiedziała, że da się o tym zapomnieć, w końcu, co by wskazywało, że kiedyś Donnę i Harveya łączył taki sam stosunek jak Mike i Rachel.

ocenił(a) serial na 5
oallaa13

Jak piły po godzinach w biurze Harveya to Rachel pytała Donne czy kiedykolwiek coś było pomiędzy nią a Harveyem i Donna zparzeczyła mówiąc, że jak by do czegoś doszło to jużnic by nie było jak dawniej. Później w rozmowie z Mikiem Donna przyznała, że miała związek z kimś z pracy ale nie pwoiedziała z kim.

ocenił(a) serial na 9
zeloth

Myślę, że to chodziło o Harveya... bo później jak Harvey przychodzi po Donnę by ją ponownie zatrudnić, to Donna wypomina, że przez te wszystkie lata był u niej 2 x. Raz na jakieś imprezie, a drugiego razu nie chciał komentować. Może czegoś nie zrozumiałam, jak tak to poprawcie, oglądam oryginalną wersję, bez napisów, więc mogłam coś pominąć lub nie dosłyszeć.

ocenił(a) serial na 9
oallaa13

W tej rozmowie była mowa także o miłości Donny do Harveya, z której wynika, że kiedyś mu powiedziała, że go kocha. Tzn ja tak to odebrałam :D

ocenił(a) serial na 9
agniesia000

no i ta mina Donny w 14 odcinku 2 sezonu, kiedy Harvey powiedział do Jessici, że ładnie wygląda i promienieje (czy coś takiego) ;)

ocenił(a) serial na 8
tomaszdarwin

nie, nie tylko ty :D