PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=585726}

W garniturach

Suits
2011 - 2019
8,1 138 tys. ocen
8,1 10 1 138078
7,5 22 krytyków
W garniturach
powrót do forum serialu W garniturach

Nie ogladalam ostatniego sezonu, bo wkurzyl mnie wczesniejszy. Ale przewinely mi sie sceny pomiedzy Harveyem a pania psycholog a pozniej Donna calujaca Harveya. Czy ktos moglby mi to wytlumaczyc??

maaajenka

Harvey jest z pania psycholog a Donna sie wkurzyla na friendzona i w ostatniej scenie sezonu pocalowala Harveya

ocenił(a) serial na 9
miszcztoja

czyli Harvey nic nie czuje do Donny a z kolei Donna ma dość udawania, że nic nie czuje do Harveya?? już myślałam, że coś się wydarzyło, że są razem czy cokolwiek. A jakiś spoiler co będzie dalej pomiędzy nimi?

ocenił(a) serial na 6
maaajenka

Harvey kocha Donnę. Wpisz sobie na youtube: harvey tells donna he loves her i zobaczysz. ;)

ocenił(a) serial na 9
Tekashikika

ale to było jakoś dużo wcześniej we wcześniejszym sezonie. Kojarzę tą scenę. Ok. kocha ją, ale związał się np. z panią psychiatrą?? dziwnie okazuje tą miłość.

ocenił(a) serial na 6
maaajenka

Hmmm, w sumie już słabo pamiętam kto pierwszy wyznał miłość komu xd. Związał się z psychiatrą, bo myśli, że Donna go nie chce? Dowiemy się już niedługo co i jak :D.

maaajenka

kto to wie co będzie z ich watkiem, z serialu prawniczego zrobili obyczajowy wiec wszystko jest mozliwe :) jeszcze jak Rachel i Mike przestana grac to bedzie wiecej czasu na milosne watki Harveya i Donny :P