Poza tym naiwne, wydumane, kompletnie nierealne historie. Do tego przerysowani i irytujący bohaterowie. Ten serial poza ujęciami Nowego Jorku to kompletne dno, fabularnie prezentuje poziom mody na sukces z ciągłymi wymyślanymi na siłę aferami i przekrętami. Odradzam. 2/10 (punkt za wspomniane zdjęcia)
Jestem fanem serialu od początku i jeżeli coś tylko miałbym dodać do tej wypowiedzi wyżej, to to w 4 serii pojawiły się wystające poza przeciętność odcinki. Tyle. Proszę pamiętajcie, że z początku był to serial całkowicie niesamowity i wciągający(!), i myślę że oglądając te pierwsze odcinki nadal można to wyłapać ;). My fani, myślę że też jesteśmy zawiedzeni - ale to nie jest tak że serialu nie poleca się oglądać. Poleca się bo jest świetny z początku, jeżeli chodzi o moje odczucia to aktualnie śledzę go tak aby być na bieżąco i mam nadzieję na powrót starego dobrego suits - na razie jest pomieszanie z poplątaniem w jakości odcinków - np. teraz po świetnym 13, słaby 14 i tak dalej i dalej.
Ten serial stał się serialem bardzo nastawionym na relacje między bohaterami i ich partnerów, tak jakby główna widownia w Nowym Jorku, chciała go o tym oglądać bo może przypomina im to ich życie, a stacja musi za tym nadążać żeby była oglądalność. Jak dla mnie niestety to nie jest to, bo tej serial z pocątku nie jest o tym samym o czym teraz - więc jeśli ktoś nie oglądał serialu to niech się nie zraża tymi ocenami które się wystawia teraz bo się zepsuł, to co najważniejsze ten serial ma do przekazania to nadal 1,2 sezon ;).