Widzę, że 10 odcinek będzie dzisiaj, a 11... w grudniu. Ktoś się orientuje czemu taka długa
przerwa? I czy ktoś się może orientuje czy zamierzają zrobić jeszcze jakieś sezony? :)
Dosyć często stacja USA (która produkuje "Suits") robi przerwy w połowie sezonu jakiegoś serialu, dokładnie taka sama sytuacja była w przypadku "White Collar" i "Royal Pains". A co do trzeciego sezonu to najprawdopodobniej dowiemy się na pewno czy on będzie już niedługo albo w grudniu po wyemitowaniu kolejnych odcinków. Myślę, że możemy być pewni, że 3 sezon powstanie, bo serial ma dobrą oglądalność.
Z ciekawości sprawdziłem ile jeszcze odcinków ma być i okazało się że 2 sezon ma tylko 10, więc już jutro będziemy mogli oglądać finał. Jednak dalej podtrzymuję to, że stacja USA robi przerwy w połowie sezonu, ale jak widać nie w tym przypadku :D
Serial jest wyśmienity, ale dobrze by było gdyby mieli taktykę "trzeba wiedzieć, kiedy ze sceny zejść niepokonanym" :) Myślę, że 5 sezonów to byłoby maksimum.
sądze, że i tym razem producenci zastosują taktykę: "doimy mleko z tej złotej krowy ile wlezie".