PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=585726}

W garniturach

Suits
2011 - 2019
8,1 138 tys. ocen
8,1 10 1 137662
7,4 18 krytyków
W garniturach
powrót do forum serialu W garniturach

Czy ktoś pamięta, ile "wpisowego" zapłacił Harvey jak został partnerem w wtedy jeszcze - Pearson Hardman? Albo w którym to było odcinku? Założyłam się z mężem, ja mówię- 2 miliony, on- pół miliona. Kto wygrał? :D

ocenił(a) serial na 6
natkurka

Twój mąż.

Tekashikika

Dzięki :)
Dobra to chyba kasuję post, bo inaczej będę musiała przez tydzień z psem wychodzić, a na dworze -20........ :D

ocenił(a) serial na 6
natkurka

Ajjj, szkoda :D. O tyle dobrze, że psy nie chcą chodzić w taką pogodę za długo, przynajmniej mój nie chce ;). No i pogoda ma się poprawić, następnym razem się nie zakładaj jak nie masz stuprocentowej pewności, pozdrawiam :).

Tekashikika

No właśnie miałam stuprocentową... Bo pamiętam, że pomyślałam wtedy, że to bardzo dużo i dziwne, że aż tyle Harvey ma przygotowane kasy, żeby dać "na już". Nie sądziłam, że mogłam tak pomyśleć o półmilionie... Już się w ogóle nigdy nie zakładam, o.

ocenił(a) serial na 6
natkurka

Czy ja wiem, czy 500 tysięcy dla prawnika, który od wielu lat robi w korpo, to dużo? Ale pamiętaj, to tylko serial :D. Się nie zakładaj nigdy przed sprawdzeniem informacji :D. ja wiele razy myślałam, że mam rację, bo niby pamiętam doskonale, ale jednak wychodziło, że nie ;).