Zapowiada się naprawdę świetnie. Pierwszy odcinek mega dobry, pytanie do fanów serii, jak jest dalej, czy odcinki i serie trzymają poziom?
Fanem nie jestem i zostałem trochę przymuszony do oglądania tego serialu;) Nie wiem, czego oczekujesz. Jeśli lekkości i humoru, to przez kilka odcinków tak właśnie jest, co mnie raczej do serialu zniechęcało. Później jest bardziej dramatycznie, bohaterowie nie są już jednowymiarowi, a przynajmniej nie wszyscy, co sprawiło, że nawet nieprzymuszony chętnie oglądam (jestem w połowie trzeciego sezonu).
Na mnie też pilot zrobił bardzo dobre wrażenie, a potem było już tylko gorzej. Trzeci sezon oglądałem wyłącznie dlatego, że w wakacje nie było niczego innego pod ręką.
O ile w pierwszym sezonie mamy coś na kształt seriali medycznych, gdzie jeden odcinek to jedna sprawa, przez co nie skupiamy się tak bardzo na wątkach romansopodobnych, o tyle w kolejnych sezonach mamy głównie perypetie pierwszoplanowych postaci. Nie polecam. Zdecydowanie można pominąć tę pozycję, a w tym czasie chwycić za lepsze seriale.
ja szczerze polecam..... na każdy odcinek czekałam z niecierpliwością... fakt zgadzam się że 3 seria zdecydowanie odstaje od poprzednich ale i tak na tle innych seriali jest całkiem spoko... ja dam im jeszcze szansę
Dziekuje za refleksje i uwagi. Jestem już troche dalej i serial trzyma poziom i nie rozczarowuje. Bardzo dobre dialogi, fabuła i wartka akcja.
Pierwszy sezon jest naprawdę dobry. Mam tylko nadzieje, że 2 i 3 sezon trzyma poziom.
Ja uważam że 1 i 2 sezon są świetne, każdy odcinek oglądałem z przyjemnością. Niestety 3 sezon stracił na jakości, odcinki się dłużyły jakby scenarzystom zaczynało brakować ciekawych pomysłów. Niemniej warto obejrzeć bo serial świetny, ja wciąż mam nadzieję że będzie lepiej, na ale zobaczymy.