PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=585726}

W garniturach

Suits
2011 - 2019
8,1 138 tys. ocen
8,1 10 1 137668
7,4 18 krytyków
W garniturach
powrót do forum serialu W garniturach

Czy może ktoś się orientuje czy i kiedy poleci w polskim Canal+ kontynuacja 2 sezonu, bo chyba skończyli na 10 odc jak w USA, ale tam potem po przerwie puścili pozostałe 6 odc, ale do tej pory nie zauważyłam informacji co z resztą odc w Polsce.

kaska7931

Tak , kontynacja odbedzie sie na poczatku Maja, chyba 2 jesli dobrze pamietam ; >

kaska7931

Tak, to juz pewne 2 Maj godz. 21.10 ; )

ocenił(a) serial na 10
zoneStr

Wielkie dzięki. Już myślałam, że porzucili serial, a jest świetny :)

kaska7931

Ja pewnie bym nie wytrzymal do 2 Maja, i skonczyl sezon dzis , gora jutro ; >

ocenił(a) serial na 10
zoneStr

w sumie ja już widziałam, zaraz tylko jak były napisy. Bardziej dla mamy pytałam, bo ona niestety nie chce oglądać z napisami :) ale widziałam, że w programie na 2 maja są odc nr 7 i 8, a one leciały. Mam nadzieję, że to tylko dla przypomnienia i 11 puszczą jeszcze w maju :)

kaska7931

o , sprawdzalem na glownej stronie canal + i zobaczylem ze jest 2 maj i bylem przekonany ze to kolejne odcinki ... no coz wybacz jesli wprowadzilem Cie w blad ;x.

ocenił(a) serial na 10
zoneStr

nic się nie stało. Przynajmniej już wiem, że może lecieć za 2 tyg :)

kaska7931

a jak wyglada sprawa z napisami do nowych odcinkow ? szybko tlumacza ? nie wiem bo dopiero zaczalem ogladac .

ocenił(a) serial na 10
zoneStr

ja polegam tylko na tych napisach z napisy24 i jestem zadowolona. Odc jest w piątek rano dostępny, a na napisy są na następny dzień lub w weekend. Nie kiedy zdarza się, że są później, no ale wiadomo tłumacz też ma swoje życie i problemy :)

kaska7931

Najlepsza ekipa tlumaczy Gre o Tron , to napisy sa jeszcze tego samego dnia rano , wiec wiesz .. ;]

ocenił(a) serial na 10
zoneStr

no do GoT jest naprawdę szybko, ale jednak Suits jest trudniejszy do tłumaczenia przez prawniczy język, więc nie narzekam, a też się zdarza tego samego dnia, ale jak coś to koło północy, ale w porównaniu do tych co się czeka i tydzień lub dłużej nie jest źle.

kaska7931

tak , pamietam jak to bylo z nowa Nikita gdzie na napisy bylo trzeba czekac ok 7 dni ..