PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=585726}

W garniturach

Suits
2011 - 2019
8,1 138 tys. ocen
8,1 10 1 138086
7,5 22 krytyków
W garniturach
powrót do forum serialu W garniturach

Mike a Scofield

ocenił(a) serial na 7

Do tych, którzy oglądali Prison Break, nie uważacie że Mike jest podobny do Scofielda? Też
geniusz z pamięcią fotograficzną. Rzuca się w oczy.

ocenił(a) serial na 8
Cmb

Scofield byl geniuszem w innym sensie. Po pierwsze, nie mial pamieci fotograficznej, a odbieral wiecej bodzcow z otoczenia. Tak naprawde, jest to uposledzenie, gdyz normalna osoba przy takiej liczbie bodzcow wariuje, co bylo powiedziane w ktoryms odcinku. Jednakze Scofield byl nadzwyczajnie inteligentny przez co potrafil zachowac trzezwy umysl. Za to Mike jest i inteligentny i ma dar (ktory nawiasem mowiac kazdy moze wypracowac w jakims tam stopniu), jednakze nie czyni go to geniuszem, a znacznie pomaga mu w zyciu. Nie mozesz nazywac ludzmi geniuszami, tylko dlatego, ze maja jakis dar :). Sytuacje rozwiazywane w serialu sa do rozwiazania, a geniusze zazwyczaj rozwiazauje sytuacje zdecydowanie odwrotne. Jesli by tak nie bylo, znaczylo by, ze kazdy adwokat jest geniuszem, a tak chyba nie jest? ^^

Cmb

dokładnie też mi przyszło skojarzenie ze Scofieldem, i nie chodzi tu tylko o inteligencje, ale ogólne o całą postać.. no ale Scofielda i tak nikt nie pobije :P

ocenił(a) serial na 7
Cmb

Jak dla mnie, to oni są niemal identyczni z wyglądu. Scofield był bardziej męski, ale mają taki sam wyraz twarzy, oczu, itp. Przez dłuższy czas zastanawiałam się, czy to nie rodzina, a na początku myślałam, że to może scofield odchudzony;]

ocenił(a) serial na 9
Cmb

O wiele bardziej przypomina Dr Reida z "Criminal Minds"