W garniturach

Suits
2011 - 2019
8,1 139 tys. ocen
8,1 10 1 138878
7,5 14 krytyków
W garniturach
powrót do forum serialu W garniturach

Myślałem ostatnio jak można by zakończyć Suits i uważam, że w scenie finałowej zobaczymy Mike'a patrzącego na swoje nazwisko na ścianie. Nie mam pojęcia jakie wydarzenia miały by do tego prowadzić, ale wydaje mi się, że tak to się skończy. A jak Wy zakończylibyście ten serial?

ocenił(a) serial na 7
lost24

Nie bardzo, od razu zaczęliby go dokładnie sprawdzać a on przecież nie ma dyplomu Harvardu. Kancelaria nie mogłaby sobie pozwolić na coś takiego.

lost24

myślę, że dla niego najlepszym zakończeniem byłaby możliwość uzyskania w legalny sposób dyplomu Harvardu, czyli zrobic studia....Mike powinien żyć w stresie, że to oszustwo mogą odkryć a ja nic takiego ostatnio u niego nie widze albo ten stres dobrze ukrywa :P albo scenarzyści o tym zapomnieli....

lost24

Zakonczenie bedzie takie, ze sie wyda ze Mike nie studiowal.

ocenił(a) serial na 6
lost24

A może Mike przyjęty na Harvard? Wszystko się wydało, ale gdzieś tam czeka na niego kancelaria Pearson&Specter...

ms_rosencrantz

a to nie jest przypadkiem tak że jeśli to się wyda to mają wszyscy pr******** yy problem? Mike reprezentował klientów w sądzie a nie miał do tego żadnych uprawnień. Taki sobie chłopak z ulicy. Może będą chcieli uniewinnić wszystkich którzy zostali skazani dzięki niemu? Może przesadzam ale opcja że to się wyda a on najnormalniej w świecie pójdzie na studia jest nierealna dla mnie. To co on robi jest niezgodne z prawem myślę i jedyna opcja dla Mika żeby uniknąć odpowiedzialności to się wycofać i zająć czymś innym co zapewne u niego nie wchodzi w rachubę ;) Taka luźna myśl moja..

ocenił(a) serial na 6
monisia_s

nie uważam, żeby twórcy mieli na tyle jaj i wcielili to w życie.Poleciałyby kariery wszystkich. Pewnie będą problemy, ale złotemu dziecku uda się wszystko w pomocą Harvey'a i Jessiki.

ocenił(a) serial na 6
dreamseal

Z drugiej strony nie wierzę w zakończenie bez wyjaśnienia tej sprawy. Wątpię, żeby zostawili Mike bez dyplomu w kancelarii. Myślę, że on pójdzie na ten Harvard/inny uniwersytet, a cwany Harvey i cwana Jess wylądują na 4 łapy. Tak jak lądują co odcinek.

ocenił(a) serial na 8
lost24

a moze w scenie finalowej zobaczymy mike'a patrzacego na swiat zza krat za nielegalne praktykowanie prawa