W garniturach

Suits
2011 - 2019
8,1 140 tys. ocen
8,1 10 1 139514
7,5 14 krytyków
W garniturach
powrót do forum serialu W garniturach

Przyznam szczerze, że nie chce mi się szukać ostatniego wyemitowanego odcinka i sprawdzać na czym stoimy stąd moja prośba żeby przypomnieć co się ostatnio w Suitsach działo. Mam wrażenie, że ostatni odcinek oglądałem lata temu w związku z czym nie pamiętam praktycznie niczego ;> Będę wdzięczny za naświetlenie sytuacji. Wątki prawnicze, romantyczne, cokolwiek. Będę zobowiązany.

ocenił(a) serial na 8
soxterix

emm.... nie pamiętam tak jak ty co się działo w ostatniej serii, kojarzę jedynie... że chyba Louis się dowiedział, że Mike nie skończył Harvardu, za czym idzie, że oszukuje i że nie jest prawnikiem.
Harvey został wspólnikiem, i jego nazwisko zawisło na ścianie, Rachel jedzie na studia nie pamiętam gdzie....
więcej nie pamiętam...
mam nadzieje że to coś ci pomoże :)

ocenił(a) serial na 9
Kasik_87

Nie żeby się dowiedział tylko nie znalazł jakiejś dokumentacji Mika w szufladzie ze wszystkimi absolwentami Harvardu. Czyli raczej nic z tego wątku nie będzie.

ocenił(a) serial na 8
bartik101

masz rację, znalazł dokumentację, a raczej brak dokumentów Mike.

soxterix

Rachel wyjeżdża na studia do Stanford w Kalifornii, pośrednio zmusza ją do tego Jessica, która wie, że są z Mikiem parą i że ona zna jego sekret, Louis grzebał w papierach mimo że jego laska mu zabroniła, więc zdobył info o braku Mike'a na harvardzie nielegalnie, na końcu Harvey wykrztusza z siebie, że chce aby Scotty została częścią jego życia (a szczerze liczyłam na jakiś romansik z donną... :) )

sweet_nothing

rachel chyba idzie na calumbie jest na miejscu a zmusiła jesicke żeby podpisała jej zobowiązanie ze po studiach będzie nadal pracować w kancelarii mimo ze nie skończy harvadu -ale mogłam coś pomylić z tymi studiami tak dawno to było :)

soxterix

przedpremierowy odcinek z cutscenkami:
nextmovie pl/4b91b/Suits_S03_E11/700MB

soxterix

a kto mi przypomni, kto w serialu wie o tym, że mike nie skończył harvardu?

ocenił(a) serial na 10
klekipetra

Harvey, Jessica, Donna, Rachel. Jeszcze Trevor i Jenny, ale oni są już raczej nieistotni.

ocenił(a) serial na 10
_Kacha_

Zapomniałam jeszcze o dziewczynie, która umieściła dane Mike'a na serwerach Harwardu, ale nie pamiętam jak miała na imię

_Kacha_

dzięki serdeczne za tak szybką odpowiedż. :)

soxterix

Dzięki serdeczne za odpowiedzi. Widać niepotrzebnie pytałem bo wszystko eleganco przypomnieli.