Przyznam szczerze, że nie chce mi się szukać ostatniego wyemitowanego odcinka i sprawdzać na czym stoimy stąd moja prośba żeby przypomnieć co się ostatnio w Suitsach działo. Mam wrażenie, że ostatni odcinek oglądałem lata temu w związku z czym nie pamiętam praktycznie niczego ;> Będę wdzięczny za naświetlenie sytuacji. Wątki prawnicze, romantyczne, cokolwiek. Będę zobowiązany.
emm.... nie pamiętam tak jak ty co się działo w ostatniej serii, kojarzę jedynie... że chyba Louis się dowiedział, że Mike nie skończył Harvardu, za czym idzie, że oszukuje i że nie jest prawnikiem.
Harvey został wspólnikiem, i jego nazwisko zawisło na ścianie, Rachel jedzie na studia nie pamiętam gdzie....
więcej nie pamiętam...
mam nadzieje że to coś ci pomoże :)
Nie żeby się dowiedział tylko nie znalazł jakiejś dokumentacji Mika w szufladzie ze wszystkimi absolwentami Harvardu. Czyli raczej nic z tego wątku nie będzie.
Rachel wyjeżdża na studia do Stanford w Kalifornii, pośrednio zmusza ją do tego Jessica, która wie, że są z Mikiem parą i że ona zna jego sekret, Louis grzebał w papierach mimo że jego laska mu zabroniła, więc zdobył info o braku Mike'a na harvardzie nielegalnie, na końcu Harvey wykrztusza z siebie, że chce aby Scotty została częścią jego życia (a szczerze liczyłam na jakiś romansik z donną... :) )
rachel chyba idzie na calumbie jest na miejscu a zmusiła jesicke żeby podpisała jej zobowiązanie ze po studiach będzie nadal pracować w kancelarii mimo ze nie skończy harvadu -ale mogłam coś pomylić z tymi studiami tak dawno to było :)
Harvey, Jessica, Donna, Rachel. Jeszcze Trevor i Jenny, ale oni są już raczej nieistotni.
Zapomniałam jeszcze o dziewczynie, która umieściła dane Mike'a na serwerach Harwardu, ale nie pamiętam jak miała na imię