PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=585726}

W garniturach

Suits
2011 - 2019
8,1 138 tys. ocen
8,1 10 1 137662
7,4 18 krytyków
W garniturach
powrót do forum serialu W garniturach

Najgorsza rzecz.

ocenił(a) serial na 6

Najgorszą rzeczą, jaką mogliśmy zrobić, to oglądanie serialu teraz. Sezon się skończy i będziemy czekać rok, więc w najlepszej sytuacji są osoby, które przypuśćmy przypomną sobie o Suits przy 3 sezonie (teoretycznie oczywiście, bo nie wiadomo jak dokładnie będzie), nie będą musiały czekać tyle, co ja. Do tego śledzenie wiadomości o serialu itd.
Np. przy Entourage miałem ten spokój, że zacząłem ogladać to w czasie, kiedy kręcili siódmy sezon, w dwa tygodnie obejrzałem 6 sezonów a potem było pół roczne czekanie na kolejny. Recz w tym, że Suits to naprawdę dobry serial, wyważony, odpowiednio lekki- momentami i kontr waga- chwile dramatu. Brakuje mi tylko jakiegoś mrocznego wątku z przeszłości Harveya albo jednoodcinkowej retrospekcji, jak to on sobie radził przed laty. Tyle, dziękuję, dobranoc!

ocenił(a) serial na 7
Eric_Ponti

jednak bez takich "nas", którzy oglądają serial teraz nie powstałyby kolejne sezony, więc zawsze grono ofiar musi się poświęcić

ocenił(a) serial na 6
mssie

Na pewno nie dzięki "nam", ale za sprawą fanów w USA.

ocenił(a) serial na 10
deva_3

O nieee rok , ten serial jest genialny ..wlasnie brakowwalo czego takiego pozrod dzisiejszych gniotow :P

ocenił(a) serial na 5
bianka226

nie genialny lecz świeży a ja sobie świeżość bardzo cenię. Fajnie się oglada i tyle w temacie.

Eric_Ponti

Również nie mogę doczekać się 2 sezonu. Coś okropnego czekać te miesiące, aby dowiedzieć jak dalej potoczą się losy bohaterów. Zgadzam się, że serial jest świeży, super postacie i cała oprawa. Humor w serialu na poziomie. Nic nie przebije pierwszego spotkania M i H w hotelu jak wchodzi a tu z walizki bach :D Moim zdaniem jedyne co ,to potrzeba więcej dramatyzmu jak w ostatnim odcinku. Prawie przegrana sprawa, Trevor wraca itp.