Gdy zobaczyłem bardzo wysoką ocenę, byłem przekonany iż musi to być coś wyjątkowego, obejrzałem 1 sezon mówię wtf... może się rozkręci, może początek jest jaki jest na siłe przebrnąłem do końca drugiego i wyrobiłem sobie opinię na temat tego ''dzieła'' sądząc po ocenie i po ilości oddanych głosów na to coś, mogę się tylko domyślać jaka jest średnia wieku osób oglądających ten szajs... beznadzieja jednym słowem
I jaka Ci ta średnia wieku wyszła z tych obliczeń? :] To, że serial do Ciebie nie przemawia, nie oznacza, że jest gówniany, a ludzie go oglądający to społeczność gimnazjum i podstawówki. Chyba, że myślałeś o emerytach i rencistach mówiąc o średniej wieku. Jak dla mnie jest to jeden z lepszych seriali jakie oglądałem, a trochę ich na koncie mam. Serial nie jest w Twoim guście i tyle. Szajsem on na pewno nie jest i właśnie o tym świadczy ilość oddanych głosów i średnia ocen.
beznadziejny komentarz , tluk i pajac jestes i wszystko w tym temacie :) az nic wiecej nie chce sie pisac , odpowiadac :)
to ty mendo sie najpierw znizasz do poziomu gowna , napisz ze nie podoba ci sie serial a nie oceniasz na podstawie noty ludzi ktorzy go ogladaja . paluj sie misiu
dla Ciebie również polecam wyśmienity film według Ciebie "Toy Story 3'' który zje**e oceniłes na 10...<facepalm>
Toy Story 3 kretynie jest laureatem 2 oscarow ... a poza tym to jeb**m jak zobaczylem 8 dla wojny polsko ruskiej . kompromitacja , albo powrot krola na 10 film przy ktorym po 20 min czlowiek zasypa , katastrofa gosc jestes
wojna polsko-ruska jest filmem bardzo mocno nie docenionym a po za tym dość trudnym, więc rozumiem to, że mogłeś jej nie zrozumieć, co do ataku na powrót króla to może lepiej się nie będę wypowiadał... pozostawie to bez komentarza, wystarczająco sam się zbłaźniłeś raczej nie muszę nic dodawać, a Tobie życzę miłych chwil przy suits i Toy Story 3. nara
Nie podoba ci sie, bo nie ogarniasz/nie lubisz zargonu prawniczego i tematow z tym zwiazanych? Jesli tak, to po co wg podchodzic do takiego serialu? Mowiac o sredniej wieku skompromitowales sie totalnie. Zapewniam cie, ze ludzie oddajacy glosy nie sa gowniarzami. To wg byloby bez sensu, bo w jakim celu gimnazjalista mialby ogladac serial, ktorego nic a nic nie rozumie?
Serial, jak doskonale widac, zostal doceniony szczegolnie przez dorosla widownie. Jednak nie kazdemu moga sie podobac takie tematy, ale to nie znaczy, ze serial jest slaby i dla gowniarzy...no litosci.
Ten serial to napewno nie arcydzielo, raczej przewidywalny i zdjecia tez nie zachwycaja. Przyznac jednak trzeba ze ma dosc orginalne postacie i dobrze sie rozwijajace. Ciekawie sie patrzy na zycie takich ludzi. Co do grupy do ktorej ten serial ma trafiac to raczej dosc szeroka grupa, jednak musza to byc ludzie chociaz troche inteligetni, inaczej odpuszcza i pojda ogladac kiepskich (nie to ze mam cos do kiepskich). Widzisz, twoj problem tkwi w tym ze z gory po ocenie zalozyles ze to "dzielo" i obrazony wracasz zeby sie zemscic i opisac jakie to gowno w twoich oczach. Ktos ludzi czekolade ktos cytryny, widac ty jestes tym od ogrokow kiszonych.
Każdy ma swoje zdanie to oczywiste - mi serial podoba sie niebywale - tobie nie musi;) , ale zastanawia mnie tylko jedno. Jak to możliwe, że nie podoba Ci się ten serial, a na siłę oglądnąłeś 24odcinki? Jest to conajmniej zastanawiające i lekko nielogiczne. Pozdro