PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=585726}

W garniturach

Suits
2011 - 2019
8,1 138 tys. ocen
8,1 10 1 137668
7,4 18 krytyków
W garniturach
powrót do forum serialu W garniturach

Obejrzałem pierwsze trzy odcinki. Czy to się jeszcze jakoś rozkręci? Za co tak wysoka ocena?

ocenił(a) serial na 9
marcing16

"Im dalej w las tym więcej drzew" - Serial jest genialny! Niesamowicie wciąga, jeden z najlepszych jakie miałem okazję oglądać. Pełen humoru, ale nie brakuje w nim także dramaturgii. Bohaterzy niemal w każdym odcinku muszą wybierać pomiędzy lojalnością, etyką, a własną korzyścią i ambicjami. Generalnie serial w dużym stopniu jest o przyjaźni, o zasadach, a to wszystko w otoczce wielkich pieniędzy, świata biznesu i korporacji. Polecam!

ocenił(a) serial na 10
marcing16

Hmm jeśli nie zaciekawiły cie pierwsze 3 odcinki to nie wiem czy jest sens żebyś kontynuował ten serial ;) Chociaż w sumie mnie też na początku jakoś nie wciagnął - kolega mnie namówił. Jednak nawet nie wiem kiedy uzależniłem się od niego ;)

ocenił(a) serial na 9
JasiekM_filmweb

Osobiście uważam, że spośród 3 sezonów najlepszy właśnie trzeci - być może dlatego, że w odniesieniu do poprzednich dużo bardziej skupia się na relacjach między głównymi bohaterami, a korporacyjne przepychanki są nieco słabiej akcentowane.

ocenił(a) serial na 9
RoeJi

pełna zgoda..........trzeci sezon najlepszy ze wszystkich i to właśnie dzięki tym aspektom, o których piszesz. Mnie też na początku nie porwał ale przebrnąłem przez kilka pierwszych epizodów i teraz nie mogę się co tydzień doczekać następnego

ocenił(a) serial na 10
zbinky

nuda???? jak to jest jeden z najlepszych seriali!

ocenił(a) serial na 9
bianka226

Zdecydowanie jeden z najlepszych. Obok The Good Wife :)

ocenił(a) serial na 9
bianka226

pełnie nie wiem dlaczego skomentowałaś mój post skoro się zgadzamy?

ocenił(a) serial na 6
marcing16

Na początku nudny, też chciałam przerwać, ale wytrwałam, a 2 sezon był świetny teraz za 3 sie zabieram ;)

marcing16

nie bardzo się rozkręci - naciągana fabuła, lalkowate kobiety i niespecjalnie opracowane problemy prawnicze będą juz do końca, jak dla mnie twórcy nie mogli sie zdecydować czy piszą poważny serial, czy ally mcbeal z product placement (rekordowe ilosci produktów tu reklamują, samochody, ciuchy, inne seriale) - jak chcesz obejrzeć dobry i wiarygodny serial prawniczy to polecam Żonę idealną, pogranicze prawa i polityki - House of cards, albo - Homeland