W pierwszym odcinku główny bohater ma dostarczyć walizkę z ziołem. Jest w niej kilka paczuszek w sumie może ze 3kg. biorąc pod uwagę, że w NY cena funta dobrego jakościowo zioła kosztuje 300$(cena w detalu, w hurcie połowa tego) to walizka była warta 30.000$(w detalu). Mike miał dostać za przeniesienie jej z punktu A do punktu B 25.000$. Pasowało by mi to jak by transportował do tego pokoju walizkę kokainy z Kolumbii na piechotę.
Poza tym serial zaje**sty :D
Z tego co pamiętam to oni go wystawili z tymi narkotykami więc dlatego mogło być ich tak mało. Poza tym czepiasz się :)
Wiem, że się czepiam :) ofertę przeniesienia walizki dostał przed tym jak się Trevor dowiedział, że zostanie wystawiony.
300 dolarów to kosztuje UNCJA a nie funt (0,5kg) i to w dodatku jakiegoś badziewia. Ogólnie się w USA sprzedaje na tzw "eighths" czyli ósme części uncji(ok 3,4g) i chodzą ok 60doalrów dobrego towaru a nie jakiejś słomy.
Jeżeli miał w walizce 3kg to było to warte w detalu jakieś pi razy drzwi 53tys $
chodziło mi o uncje co w przybliżeniu = 30g a tu masz aktualne ceny => http://www.priceofweed.com/prices/United-States/New-York.html?pg=7