PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=585726}

W garniturach

Suits
2011 - 2019
8,1 138 tys. ocen
8,1 10 1 137662
7,4 18 krytyków
W garniturach
powrót do forum serialu W garniturach
ocenił(a) serial na 10
Lecho1523

znam dobra strone, gdzie mozesz znalezc opis, notuj: www.google.pl

lubiepiernik

Rozumiem że chciałaś zabłysnąć dziewczynko tak jak i na innych serialowych forach ale znów nie wyszło.

ocenił(a) serial na 6
Lecho1523

Ten serial to obraz, niemalże od podszewki współczesnej firmy prawniczej, ale to tylko tło. Robi się znacznie lepiej, kiedy testowy geniusz, który ma sporo wspólnego z trawką przypadkowo zjawia się na przesłuchaniu do firmy prawniczej. To nic, że są garniaki, ten dresscode idealnie współgra z barwnym językiem, humorem i świetnymi ripostami słownymi. Do tego postać niezwyciężonego prawnika, playboya też robi swoje. Ogląda się to z zaciekawieniem, nie nudzi, bawi, zaskakuje i zwyczajnie chce się oglądać i oglądać. A prócz głównych postaci, zawsze się znajdzie taka sekretarka Donna, która jest w stanie ukraść odcinek :D

Eric_Ponti

Ok, dzięki :).

ocenił(a) serial na 10
Lecho1523

psiakostka, znowu mi sie nie udalo ? ;/

lubiepiernik

Niestety.

Lecho1523

http://www.filmweb.pl/serial/Breaking+Bad-2008-430668/discussion/Breaking+bad+to +dobry+serial%2C+ale+gorszy+od,1703414

Tutaj też mu się nie udało bo gdyby nie ja to wogóle waszej konwersacji by nie było

Rogson

A to czemu ?

Lecho1523

Bo to jam pokazał tej pokrace, że taki serial jak suits istnieje

Rogson

Tego nie wiesz.

ocenił(a) serial na 10
Rogson

o, to jakas nowa gra ? kto znajdzie moja najmniej zabawna wypowiedz wygrywa! ah i ogladalam suits od 3 czy 4 odcinka, maly dzentelmenie;* sciskam.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 8
Rogson

Aż wierzyć się nie chce, że taki elegancki serial podoba się osobom o tak niewyrafinowanych obyczajach. Czy to za dużo oczekiwać trochę kultury osobistej na tym forum?

ocenił(a) serial na 10
Rogson

kindersztuba przede wszystkim. pozdro&pocwicz.