PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=585726}

W garniturach

Suits
2011 - 2019
8,1 138 tys. ocen
8,1 10 1 138086
7,5 22 krytyków
W garniturach
powrót do forum serialu W garniturach

Ocena??

użytkownik usunięty

Skąd taka wysoka ocena??

Jest to średnia arytmetyczna obliczona ze składowych ocen. Nad resztą możesz pogłówkować sam. Jak nie dasz rady- zapraszam na pw, zaczniemy od logiki na poziomie szkoły podstawowej. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

użytkownik usunięty
Ins0maniaC

Naprawdę zabawne...

Więc, nie bronisz serialu. To dobrze, bo męczę pierwszy sezon i nie wiem czy nie odpuścić.

Serialu nie bronię, bo nie mam przed czym- żadnych zarzutów z twojej strony na które mógłbym odpowiedzieć. Osobiście serial uważam za bardzo dobry. A jeśli nie spodobał ci się pierwszy sezon to lepiej sobie odpuść. Dalej zmienia się formuła w coś bardziej na zasadzie "soap opera"- koncentracja na bohaterach i ich historiach, tematy prawnicze odchodzą na dalszy plan. Co więcej brak sposobu prowadzenia odcinków typu jeden odcinek- jedna sprawa. Może te informacje pomogą ci zdecydować czy oglądać.

Nie no rozwala mnie to... Oczekujesz, że ktoś będzie bronił serialu gdy sam nie dałeś nawet pół argumentu?

ocenił(a) serial na 1

Po 2 odcinkach ten serial wylądował w koszu też nie czaje fenomenu

ocenił(a) serial na 8
TyrionLanister

Bo pierwszy sezon jest dosyć słaby (no może poza ostatnim odcinkiem) i nawet ja go ledwo przemęczyłem. Ale za to sezon drugi to już kompletnie inna bajka, trzyma w napięciu i jest naprawdę ciekawy, przynajmniej w moim odczuciu. Więc według mnie warto przemęczyć 1 sezon bo potem ten serial staje się tylko lepszy, i raczej nie uraczymy wielkich spadków poziomu tak jak np. w TWD