PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=585726}

W garniturach

Suits
2011 - 2019
8,1 138 tys. ocen
8,1 10 1 138086
7,5 22 krytyków
W garniturach
powrót do forum serialu W garniturach

To już pewne że oboje tych aktorów odchodzi z serialu, oboje mieli kontrakt za 7 sezonów i nie zamierzają go przedłużać. Odejscie aktora grającego Mike'a to moim zdaniem powód do zakończenia serialu. I miejmy nadzieje że zakończą po siodmym sezonie bo kontynuacja nie wyszłaby na dobre.

snortinCoke

O, a myślałam, że tylko Meghan odchodzi, i zastanawiałam się nad zwrotem fabuły z tym związanym...

ocenił(a) serial na 8
snortinCoke

Ech, początkowo się ucieszyłem gdy usłyszałem, że Meghan ma odejść, bo grana przez nią postać jest irytująca, ale później doszła nowina o odejściu Patricka a to nie jest już dobra nowina, bo o ile też bywał irytujący, to jest on sumieniem pozostałych postaci, i nie bardzo widzę kontynuacje bez jego osoby. Mam tylko nadzieję, że nie będą próbowali go zastąpić jakimś innym idealistą, bo to już w ogóle byłoby słabe.

ocenił(a) serial na 8
snortinCoke

Suits bez Mika nie ma sensu,zwłaszcza że to wokół niego były skierowane ostatnie sezony

ocenił(a) serial na 10
snortinCoke

Siódmy sezon powinien być zdecydowanie ostatnim. Korsh wie o Patricku i Meghan to mógłby tak pokierować serialem aby go definitywnie zakończyć. Albo też w końcu ich hajtnąć.
Albo ewentualny ósmy sezon mógłby mieć tylko sześc odcinków jak White Collar, no na przykład. Może udałaby się przekonać Patricka by zagrał jeszcze w tych sześciu. Meghan odpada zupełnie.
Mam nadzieje, że ten sezon jest ostatnim a jeśli nie, że Patrick zostanie jeszcze chociaż na połowę kolejnego. O ile Meghan-Rachel może ostatecznie zniknąć z serialu to rozpadu Marveya nie chcę w żadnym razie. Oni byli, są i będą podstawą tego serialu. Gdzie tam Harvey bez Mike'a i na odwrót.
Nie! Żadnej postaci zapychającej, to już byłaby przesada. I zgroza, pójście na łatwiznę a widzowie by tego nie 'kupili', oby.

ocenił(a) serial na 10
Ingrid_Fox

Dokładnie. Oni byli trzonem tego serialu od pierwszego odcinka, brak Patricka od razu będzie zauważany. To tak jak w Szybkich i Wściekłych, od razu widać brak Paula Walkera, nawet Jasony Stathamy czy inne Hoobsy nie są w stanie zastąpić pustki po nim.

użytkownik usunięty
Slavic

a u mnie wlasnie na odwrot:P zastępują w pełni.

Ingrid_Fox

Dlaczego Meghan jest az tak krytykowana w tym serialu, uznawana za irytujaca i nie tylko, ja żadnej z tych cech nie zauważyłem, a wręcz przeciwnie, że uzupełnia ten serial z Mikem, wkońcu to jest serial a nie film akcji z jasonem stathamem