Tak się zaczałem ostatnio zastanawiać czy możliwe jest, aby te dwa nazwiska występowały
oddzielnie. Praktycznie od pierwszego sezonu od czasu do czasu jest nam serwowana informacja o
tym, że może nadejść taki czas, że Harvey mimo wszystko obróci się przeciwko Jessice. Patrzac na
to jak ich relacje wygladaja od czasu gdy Harvey jest Name Partnerem, wydaje mi się to coraz
bardziej prawdopodobne. Jak myślicie nadejdzie taki czas, że na drzwiach ujrzymy samo nazwisko
Specter? A może Specter i ktoś? ;) np Specter Litt?
Myślę że jest to możliwe. Jessica coraz częściej w kluczowych sprawach ma inne zdanie niż Harvey. I ma o sobie dużo większe mniemanie niż powinna. Poza kilkoma sprawami, niczym się nie wykazała. I jeśli już to zrobiła, były to sprawy z reguły błahe. To zwykle Harvey, Mike i Louis zwykle wykazali się zręcznością, ratując zwykle firmę.
Jessica jako szefowa nie musi wykazywać się w sprawach. Na pewno ma ważniejsze rzeczy na głowie. Zajmuje się prowadzeniem firmy, a od wygrywania spraw ma właśnie Harey'a, Mike'a i Louis'a :)
nie w tym rzecz czy musi czy nie, chodziło mi o sprawy w które się włączyła. W większości nic specjalnego nie zrobiła, a zachowywała się, jakby bez niej nic by się nie dało zrobić.
Napewno byloby to ciekawe. Czekam na rywalizacje dwoch firm! A moze Specter/Scott ? W koncu nie mniej ambitna od Harveya;)
A Mi się wydaje ze juz Litta nie bedzie w nazwie. mysle ze tworcy go nie przywroca nawet w 5 sezonie. ale tez sie zastanawiałem ile razy widzialem nazwe kancelarii na scianie czy mogą być po dwoch roznych stronach, jessica i harvey
Od pewnego czasu czekam na pierwszy krok Harveya do przejęcia kancelarii, Jassica stała się irytująca i nadal nie liczy się z Harveyem pomimo że jest "na ścianie" mam nadzieję że w końcu do tego dojdzie liczę też na powrót Luisa bez niego to nie będzie to samo