PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=585726}

W garniturach

Suits
2011 - 2019
8,1 138 tys. ocen
8,1 10 1 137662
7,4 18 krytyków
W garniturach
powrót do forum serialu W garniturach

Podoby serial

ocenił(a) serial na 10

Czy ktoś zna podobny serial, niekoniecznie w klimacie prawniczym, ale z równie interesującą fabułą i postaciami?

użytkownik usunięty
aga019

Żona idealna?

ocenił(a) serial na 10
aga019

Obrońcy

ocenił(a) serial na 10
aga019

white collar ;) szczerze polecam

ocenił(a) serial na 6
Agatka_S7

White Collar mimo wszystko ma tylko delikatną linię fabularną, więcej tam powiedzmy 'stylu' CSI niż choćby właśnie Suits, gdzie wątki główne względem tych postaciowych tak naprawdę schodzą na dalszy plan.

Jeśli chodzi o te propozycję, to w klimatach prawa jest oczywiście Damages, cholernie świetny scenariusz i postaci, ale komediowy to on z pewnością nie jest.
A głębiej patrząc to w zasadzie przychodzą mi do głowy same oczywistości - Dexter, Californication, Z resztą z interesującą fabułą i postaciami serialów jest mnóstwo, ale podobnego do Suits nie ma żadnego i to czyni chyba ten serial tak, w zasadzie, zajebistym i niepowtarzalnie fajnym :) A wiem coś o tym, bo tvseries mam na koncie cholernie dużo.

ocenił(a) serial na 10
aga019

Whole Truth...dobry prawniczy....fajnie pokazane jest jak w danej sprawie dziala obrana i oskarzenie....natomiast final kazdego odcinka pokazuje kto winien czy niewienien...bez wzgledu na wyrok jaki zapadl na sprawie....takie to troche nie amerykanskie...dobry akcjent na koniec kazdego odcinka...nie wiem dlczego sie nieprzyjal...

ocenił(a) serial na 8
aga019

Mi przychodzi na myśl Sherlock. Również świetny serial.

ocenił(a) serial na 8
bulasss

white collar zdecydowanie, czyli jak dla mnie starsza wersja suits ;]

ocenił(a) serial na 7
v_anadis

white collar szybko sie nudzi, za to polecam straszliwie mocno homeland. ciekawa fabula, jak sie wciagniesz, to bedziesz musiala obejrzec calosc, a wlasnie sie skonczyl 2 sezon : )

ocenił(a) serial na 9
aga019

jeśli marzą ci się faceci w garniturach, piękne kobiety i dużo scen 'biurowych' to Mad Men:)

ocenił(a) serial na 9
aga019

polecam Entourage :D Ari Gold wymiata :) świetne tempo serialu, teksty mistrzostwa jak dla mnie :)

aga019

Sopranos !