W garniturach

Suits
2011 - 2019
8,1 139 tys. ocen
8,1 10 1 138896
7,5 14 krytyków
W garniturach
powrót do forum serialu W garniturach

Na forum jakiego serialu nie spojrzysz, większość jest porównywana do House'a. Bez
przesady, ten serial ma niewiele wspólnego.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
bulbaa

Człowieku, ile Ty masz lat, że odpisujesz w taki szczeniacki sposób?

Gecko_

Co ma do tego mój wiek? Nazywam rzeczy po imieniu, to tyle, jeżeli tego nie rozumiesz = też jesteś głupi.

bulbaa

Twierdząc, że serial ma wiele wspólnego z Housem, powinieneś/aś swoją wypowiedź uargumentować i podać jakieś przykłady, a nie nazywać innego użytkownika głupkiem. To nie jest przedszkole, że się tupie nóżką i mówi się "głupi jesteś".

Gecko_

Gdyby to było coś trudnego do zauważenia mógłbym to zrobić, niemniej jednak uważam, że podobieństwa są tak widoczne, można nawet powiedzieć, że oczywiste, dlatego nie mam zamiaru ich przedstawiać. Jeżeli ktoś nie zauważył ich od razu to jest głupi i nie mam ochoty tej osoby uświadamiać.

bulbaa

Skoro nie masz ochoty kogoś uświadamiać, czy też brać udział w rozmowie to... po co właściwie piszesz?
Pisanie komentarzy, które kompletnie nic nie wnoszą do rozmowy jest bezsensowne i tworzy niepotrzebny chaos w dyskusji.
Widzę, że wątek "głupi jesteś" jest kontynuowany.

Gecko_

Nie miałem zamiaru jako tako brać udziału w żadnej dyskusji, chciałem tylko obrazić autora.

bulbaa

Tak więc jesteś pospolitym trollem. Zgłoszone do administracji.

Gecko_

Cieszę się razem z tobą, mam nadzieje, że twój pierwszy raz będzie udany.

ocenił(a) serial na 9
Gecko_

racja