j/w
Ładniejsza jest Rachel, ale na miejscu Mike'a trzymałbym się z Jenny - ona zna prawdę. Rachel zostawiłaby go na bank, jakby się dowiedziała, że nie skończył szkoły prawniczej.
Hmm, hmm to Rachel nie zna prawdy?... W każdym bądź razie. Powinien wybrać Jenny bo Rachel wybieram ja!
Rachel chyba zna prawde jesli sie nie myle.
Jesli chodzi o dziewczyne to wole Jenny:)
Ja też wole Jenny :) , a Rachel chyba wie o tym, że Mike zarabiał na zdawaniu egzaminów za innych, ale o tym że sam nie studiował prawa nie wie - no chyba, że coś mi umknęło.
yep, masz rację :) też się dziwiłem jak czytałem ich posty. Już myślałem, że sam jestem z tą dedukcją...
Rachel wie, że Mike utrzymywał się z oszukiwania na testach. Nie wie, że nie skończył Harvardu. "Szkoły prawniczej" co to w ogóle za określenie.. ludzie..
Jeśli chodzi o temat : Wolę brunetki, ale Jenny u mnie wygrywa ;)
Nie znoszę Rachel, ma momenty manipulatorki i ogólnie wrednej s***. Przepraszam za określenie. ;)
Lubię takie :) ciepłe kluchy nie dla mnie. W łóżku musi być kapitalna :) Rachel raz ładniejsza, dwa intrygująca, trzy no dobra brałbym ją :D
Mike będzie z Rachel, Jenny wróci do Trevora, Harvey z Donną a Louis no cóż może z Jarkiem K. ;]