PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=585726}

W garniturach

Suits
2011 - 2019
8,1 138 tys. ocen
8,1 10 1 137662
7,4 18 krytyków
W garniturach
powrót do forum serialu W garniturach

j/w

Ładniejsza jest Rachel, ale na miejscu Mike'a trzymałbym się z Jenny - ona zna prawdę. Rachel zostawiłaby go na bank, jakby się dowiedziała, że nie skończył szkoły prawniczej.

ocenił(a) serial na 9
tymbarkowy

Hmm, hmm to Rachel nie zna prawdy?... W każdym bądź razie. Powinien wybrać Jenny bo Rachel wybieram ja!

ocenił(a) serial na 7
Charlie_M_

Rachel chyba zna prawde jesli sie nie myle.
Jesli chodzi o dziewczyne to wole Jenny:)

ocenił(a) serial na 9
Mother_Earth

To było pytanie retoryczne, oczywiście, że Rachel zna prawdę

Mother_Earth

Ja też wole Jenny :) , a Rachel chyba wie o tym, że Mike zarabiał na zdawaniu egzaminów za innych, ale o tym że sam nie studiował prawa nie wie - no chyba, że coś mi umknęło.

ocenił(a) serial na 9
Nika_9

yep, masz rację :) też się dziwiłem jak czytałem ich posty. Już myślałem, że sam jestem z tą dedukcją...

tymbarkowy

Rachel wie, że Mike utrzymywał się z oszukiwania na testach. Nie wie, że nie skończył Harvardu. "Szkoły prawniczej" co to w ogóle za określenie.. ludzie..

Jeśli chodzi o temat : Wolę brunetki, ale Jenny u mnie wygrywa ;)

ocenił(a) serial na 9
tymbarkowy

Rachel... bez dwóch zdań !!

juju_hound

Mimo, że bardzo lubię Rachel, to jednak fajniej by było jakby Mike został z Jenny :)

ocenił(a) serial na 8
tymbarkowy

Nie znoszę Rachel, ma momenty manipulatorki i ogólnie wrednej s***. Przepraszam za określenie. ;)

ocenił(a) serial na 9
milkaway

Lubię takie :) ciepłe kluchy nie dla mnie. W łóżku musi być kapitalna :) Rachel raz ładniejsza, dwa intrygująca, trzy no dobra brałbym ją :D

tymbarkowy

ale rachel chyba ma delikatnego strita?? prawda? :D

ocenił(a) serial na 8
luca57

Mike będzie z Rachel, Jenny wróci do Trevora, Harvey z Donną a Louis no cóż może z Jarkiem K. ;]

użytkownik usunięty
BlackWolfpl

Rachel czy Jenny? Wybieram Donneeee!!!!!! :D