cześć!
jest może ktoś w posiadaniu polskich napisów do ww. odcinka? nie mogę ich nigdzie
znaleźć, a w angielskich jest zbyt dużo terminów prawniczych i innych specyficznych słówek,
żebym mógł to w pełni zrozumieć.
z góry dzięki!
Pobierz sobie NapiProjekt. Tam na pewno znajdziesz jak są. Ale 4 odcinek wyszedł dopiero wczoraj więc jeszcze nie będzie. Mij dobrze mówi, z tego co widziałem to Project Haven robi napisy do tego serialu
Wie ktoś może czy napisy będą na 100% dziś? Zauważyłam, że czasami piszecie "napisy powinny być jutro, podobno tłumaczka na wakacjach" itp. i chciałam się dowiedzieć skąd wiecie?
Facebook > Project Haven
Ludzie się pytają na tablicy kiedy wyjdą napisy do danego odcinka i zazwyczaj ktoś z ekipy im odpowiada.
napisy24 (kropka) pl/tlumaczenia/
Najeżdżasz na tytuł filmu/serialu i są napisane informacje przez tłumacza. Na fanpage raczej piszą jak już napisy wyjdą.
Poza tym na powyższej stronie jest kilka grup które robią napisy. Musisz się chyba tylko zalogować.
Już wiem wszystko co chciałam, ale dzięki. Dla zainteresowanych: NAPISY MAJĄ WYJŚĆ DZISIAJ OKOŁO 2 W NOCY :)
dzięki, nie wytrzymałem i obejrzałem już wczoraj z angielskimi. wcale nie było to takie straszne (;
moze glupie pytanie, ale jestem na fb projecthaven i widzę ten wpis , tylko ni cholery nie wiem jak te napisy pobrać ;/ help