PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=585726}

W garniturach

Suits
2011 - 2019
8,1 138 tys. ocen
8,1 10 1 137578
7,6 16 krytyków
W garniturach
powrót do forum serialu W garniturach

Nie wiem, może zbyt emocjonalnie, ale co tam! ;)
To promo sprawia, że mam dreszcze!!!
Harvey w takim wydaniu???
No proszę.... Nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć tę postać "na skraju".
Udzieliła mi się adrenalina ;))

Czuję, że to będzie baaaardzo emocjonujący odcinek :))

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hBVYpK1Y-ZQ

ps. aktorka grająca Jessicę jest zjawiskowa. Wow. Ona naprawdę jest magnetyczna. I ma w
sobie mnóstwo klasy. I opanowania ;) Chciałabym, żeby i jej przeszłość i prywatność
bardziej odkryli :))

onlylove

jak dla mnie, każdy odcinek jest emocjonujący (zwłaszcza teraz w tym drugim sezonie) i coraz to mocniejszy :) widząc teraz te promo strasznie nie mogę się doczekać kolejnego odcinka! Serial jest genialny! Co do Jessici myślę, że i ją stopniowo odkryją :)

onlylove

Ja widze, że jesteś prawdziwą fanką z krwi i kości onlylove! Pełna dominacja w tematach! ;D

stev1989

haha, oj tam, oj tam :P

uwielbiam ten serial od 1 odcinka, i ma radość i zżycie z nim, wzrasta z każdym kolejnym :D
a że serial naprawdę ma wiele walorów i trafia do mnie w 100% to tym bardziej jestem rada, że mogę sie podzielić emocjami tu z Wami :))
z moich znajomych, o dziwo tylko 1 osoba ogląda ten serial...
nie wiem jak to tłumaczyć ;P

pozdrawiam serdecznie wszystkich zagorzałych wielbicieli Suitsów :D

onlylove

mam to samo :) zakochałam się w tym serialu od 1go odc :D z tą różnicą, że "zaraziłam" tym serialem dwie moje współlokatorki oraz siostrę i jestem z tego dumna :PPP zwłaszcza z tego, że przekonałam siostrę, bo ona seriali raczej nie ogląda i w ogóle kobieta zabiegana jest, ale w ten serial wciągnęła się prawie tak jak ja :D
a jeśli chodzi o udzielanie się na forum to wątek Suits jest przeze mnie najczęściej odwiedzaną stroną na filmwebie (chodzi mi o czynny udział w dyskusjach)

asia86

asia86 - no to piona! ;D
ja też najczynniej udzielam się tutaj ;) i to heh, w dwóch ostatnich wątkach ;)
no ale serial sam sie o to prosi! ;D

ja z kolei zredukowałam seriale, które oglądałam do minimum i Suitsi są obecnie jednym, na który tak naprawdę czekam :))
(np. bardzo jestem zawiedziona White Collar... oglądam, bo oglądam ale to "coś" zniknęło, już nie ma tego wyczekiwania... nie to co przy Suitsach ;)

a co do namowy współlokatorek i siostry to gratuluję :D
ja swego czasu współlokatorkę też namawiałam i tak o to została fanką tych samych seriali ;)
nie wiem co teraz ogląda, bo czasy roomatingu ;P się skończyły, ale wiem, że miłość do HIMYM, House, Greys'ów i Channinga Tatuma jej zostały ;D hehe

onlylove

Wyraz twarzy i sposób w jaki Harvey mówi, że sobie radzi bez Donny, wygląda tak jakby mówił to mężczyzna po rozstaniu z ukochaną a nie z sekretarką.

_satine_

satine, ja też tak to odebrałam :D
Donna jest dla niego kimś więcej niż tylko sekretarka ;)
no na pewno jest przyjaciółką.

już to pisałam, ale bardzo chciałabym, żeby pokazali ICH dzieje, jak sie poznali itd. byłaby to nie lada gratka dla fanów takich jak Ja ;P i Wy ;D

_satine_

coś czuję że donna wróci. harvey nie odpuści

onlylove

też nie mogę się doczekać! w pierwszym sezonie mimo że uwielbiałam postać Harveya to miejscami wydawała mi się z lekka sztuczna (już nawet nie mówię że wygrywał wszystkie sprawy, co w ogóle jest nieprawdopodobne), cały czas uśmiechnięty, pewny siebie, a teraz mamy szanse zobaczyć jego bardziej rozchwiane, prywatne oblicze :)
ja już chcę nowy odcinek!
kurczę, zaczęłam oglądać ten serial tydzień temu w poniedziałek (oczywiście od razu sie zakochałam) i AKURAT MUSIAŁAM SKOŃCZYĆ NA TYM ODCINKU, no wiecie co! temperatura podgrzana na maksa ;)

Myaim

Myaim - odnośnie do Harveya, to miałam tak samo! bardzo go lubiłam, ale mimo wszystko momentami mnie drażnił bo był zbyt perfekcyjny (przystojny, inteligentny, pewny siebie, zawsze uśmiechnięty) Do tego jakoś tak twórcy hermetycznie go przedstawiali, tylko praca, kontakty z kobietami w wiadomym celu, no i to wszystko. Mike, był tym "dobrym" (wiadomo, ze Harvey też jest dobry) ale tak zestawili postaci. Mike ma babcię, którą kocha, Mike jest bardziej ludzki. A Harvey - "win" ;) A teraz mamy Harveya, który nie tylko WIN, ale także HURT ;D hehe, i to jest piękne! Coraz bardziej się otwiera, o! czy jego zażyłość z Mikiem, oni się naprawdę zaczynają przyjaźnić... Wiadomo, że w 1 sezonie ta relacja musiała tak wyglądać, bo sztuczne byłoby to gdyby nagle byli friendsami, że ja Cię nie mogę ;P

a co do czekania na kolejny odcinek, to hehe, no musisz wytrzymać, tak ja ja :P
a uwierz, przebieram nóżkami :P:P:P
pozdrawiam :))

onlylove

musze przyznac, ze 2 sezon jak na ta chwile jest dla mnie lepszy od 1.
odcinki mocno trzymaja w napieciu, zwlaszcza te ostatnie.
donne i harveya laczylo cos wiecej niz praca. ciekawe czy ta historia zostanie chociaz troszke nam przyblizona.
czekam nadal na powtor love story mike'a i rachel ;p

red_nails

W jednym z odcinków, gdy Mike zerwał z Rachel, Donna nawiązała do przeszłości z Harveyem sugerując, iż mieli romans (powiedziała Mike'owi, że czas leczy rany)

smoothie

to akurat wiem jestem jednak ciekawa jak to miedzy nimi bylo.

onlylove

ja mam nadzieję, że jeszcze rozwiną ten wątek :):):)ja licze że jednak coś miedzy Donna a Harvey'em będzie:):)

karolciax305

Również liczę na wątek Harvey i Donna :D