Witam, już dzisiaj w USA jest premiera nowego odcinka, nie mogę się doczekać :) . Mam nadzieję ze będzie się działo. Jakie macie odczucia co do nowego sezonu?
Może to wydać wam sie chore ale zamierzam poczekać do jakiejś 3-4 w nocy aż odcinek będzie dostępny w sieci i odrazu go obejrzę bo sie nie moge doczekać :)
Porządny odcinek, trzyma wysoki poziom. Szkoda, że znowu będą odcinki z Hardmanem, jak dla mnie ten wątek powinno się już zamknąć. Mam nadzieję, że Maria Monroe będzie się częściej pojawiała.
Jak myślicie kiedy będą napisy? Wcześniej po jakim czasie od premiery odcinka Suits pojawiały się napisy?
wydaje mi sie ze beda za pare dni .. dzisiaj na pewno bym ich sie nie spodziewala niestety
powiem ci, że może dasz rade obejrzeć z ang. napisami, a tym odcinku było mało skomplikowanych zwrotów, zrozumiałem 95%,a zazwyczaj góra 3/4 tego co mówią
Jeśli chodzi o napisy to wejdźcie sobie na napisy24( . )pl zalogujcie sie i w zakładce Tłumaczenia macie pasek w procentach postępu tłumaczenia napisów.