W garniturach

Suits
2011 - 2019
8,1 139 tys. ocen
8,1 10 1 138899
7,5 14 krytyków
W garniturach
powrót do forum serialu W garniturach

Witam, już dzisiaj w USA jest premiera nowego odcinka, nie mogę się doczekać :) . Mam nadzieję ze będzie się działo. Jakie macie odczucia co do nowego sezonu?

ocenił(a) serial na 8
nmateusz

Dzisiaj jest premiera odcinka 11, a nie 12.

ocenił(a) serial na 9
konrado007

No tak, zagalopowałem się. Dzisiaj 11.

ocenił(a) serial na 10
nmateusz

Może to wydać wam sie chore ale zamierzam poczekać do jakiejś 3-4 w nocy aż odcinek będzie dostępny w sieci i odrazu go obejrzę bo sie nie moge doczekać :)

snortinCoke

tez bym tak zrobila ale niestety nie umiem az tak dobrze angielskiego zeby bez napisow ogladac :(

ocenił(a) serial na 9
snortinCoke

godz 5 a na torentach jeszcze nie ma :/

ocenił(a) serial na 7
nmateusz

Porządny odcinek, trzyma wysoki poziom. Szkoda, że znowu będą odcinki z Hardmanem, jak dla mnie ten wątek powinno się już zamknąć. Mam nadzieję, że Maria Monroe będzie się częściej pojawiała.

ocenił(a) serial na 8
Krakau

Jak myślicie kiedy będą napisy? Wcześniej po jakim czasie od premiery odcinka Suits pojawiały się napisy?

ocenił(a) serial na 8
Pierre_

wydaje mi sie ze beda za pare dni .. dzisiaj na pewno bym ich sie nie spodziewala niestety

Pierre_

powiem ci, że może dasz rade obejrzeć z ang. napisami, a tym odcinku było mało skomplikowanych zwrotów, zrozumiałem 95%,a zazwyczaj góra 3/4 tego co mówią

ocenił(a) serial na 10
Pierre_

Jeśli chodzi o napisy to wejdźcie sobie na napisy24( . )pl zalogujcie sie i w zakładce Tłumaczenia macie pasek w procentach postępu tłumaczenia napisów.

ocenił(a) serial na 10
nmateusz

zna ktoś tytuł piosenki kończącej odcinek nr 11

ocenił(a) serial na 8
Markan

the xx - fiction

Markan

jezeli chodzi o OST to goraco polecam http://www.tunefind.com/show/suits