Nasunelo mi sie porownanie tych dwoch rewelacyjnych moim zdaniem seriali. Po pierwsze zaden serial nie wciagnal mnie tak jak Prison Break i W graniturach, kazdy odcinek sprawial ze od razu siegalam po nastepny zarywajac nocki ;) Po drugie aktorzy!!! Kazda z postaci nie mogla byc dobrana lepiej, Mike podobny do Micheala z PB, i tak jak w PB zapamietalam rewelacyjna postac T-Bag, tak tutaj uwazam ze swietnie zagral Hoffman w roli Louisa(szczegolnie w czwartym sezonie jak wszystko stracil). Z niecierpliwoscia czekam na kolejny sezon i PB i Suits!!!
Zaraz Mike znajdzie na swoim pośladku mapę ucieczki z więzienia ....i pomyśli zaraz zaraz skąd ona się tu wzięła?Potem na widzeniu Harvey mu powie to ja zrobiłem ci przysługę ostatniej nocy jak się schlaliśmy ....a Mikey na to -tak a skąd ty znasz drogę ucieczki z więzienia
Harvey-Mikey kuwa ja wiem wszystko..........Yupikayey ......
Mi nasunęły sie przede wszystkim sceny dosłownie wycięte z prison breaka i wlepione tutaj :) m.in. któryś z odcinków pierwszego sezonu kiedy harvey chce wyciągnąć jakiegoś niesłusznie skazanego chłopaka z więzienia i scena w jego biurze kiedy odwraca sie w stronę okna i mówi te sama kwestie co michael scofield - wyciągnę go! podobna scena pod koniec bodajże s02e04 kiedy tak samo odwraca sie do okna i mówi cos w stylu 'wiem cos czego oni nie wiedza' - ta sama kwestia kiedy scofield zdradzał info dot. tego ze to ona projektował to wiezienie :) zauważyliście? :)