Właśnie oglądnąłem 7 odcinek (Play the man), ten z udawanym procesem w firmie. Ależ wspaniały! Piękne zakończenie.
dzięki za ogólny spoiler :D właśnie się zabieram za 7 odcinek i chciałem poczytać recenzje innych a tu wiem z góry o czym będzie odcinek i że będzie dobre zakończenie... w sumie to chyba w każdym odcinku są dobre zakończenia które to wywołują uśmiech na twarzy :D
Sam studiuje jeszcze prawo, wiec, dla mnie ten serial jest idealny. Nie moge sie doczekac drugiego sezonu.
Gdzie studiujesz te prawo i na którym roku jesteś? ;>
A co do serialu, to rzecz jasna - najlepszy! Przedstawia ten zawód w dość zabawnym świetle, Patrick J. Adams zagrał rewelacyjnie.
muszę przyznać, że sam zacząłem oglądać Suits akurat jak zacząłem studiować prawo, i naprawdę mnie ten serial urzekł. Jedna z najlepszych produkcji zeszłego roku i na pewno trafi do grona moich ulubionych seriali. Szkoda tylko, że na drugi sezon trzeba tyle czekać ;/
@technolobuz tyle tzn ile? Czy data z IMDB że premiera pierwszego odcinka 2 sezonu planowana jest na 16 lipca to potwierdzona wiadomość?
w moim wypadku jakoś od końca października, bo właśnie wtedy skończyłem pierwszy sezon, a już wiedziałem, że premiera drugiego będzie dopiero latem.