PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=585726}

W garniturach

Suits
2011 - 2019
8,1 138 tys. ocen
8,1 10 1 137662
7,4 18 krytyków
W garniturach
powrót do forum serialu W garniturach

Suits

ocenił(a) serial na 10

Błyskotliwy, rewelacyjny, mój ulubiony serial, polecam!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 9
dazzle21

Właśnie oglądnąłem 7 odcinek (Play the man), ten z udawanym procesem w firmie. Ależ wspaniały! Piękne zakończenie.

smok1902

dzięki za ogólny spoiler :D właśnie się zabieram za 7 odcinek i chciałem poczytać recenzje innych a tu wiem z góry o czym będzie odcinek i że będzie dobre zakończenie... w sumie to chyba w każdym odcinku są dobre zakończenia które to wywołują uśmiech na twarzy :D

ocenił(a) serial na 10
dazzle21

Sam studiuje jeszcze prawo, wiec, dla mnie ten serial jest idealny. Nie moge sie doczekac drugiego sezonu.

ocenił(a) serial na 8
dazzle21

Gdzie studiujesz te prawo i na którym roku jesteś? ;>
A co do serialu, to rzecz jasna - najlepszy! Przedstawia ten zawód w dość zabawnym świetle, Patrick J. Adams zagrał rewelacyjnie.

ocenił(a) serial na 10
lau15

wczesniej Viadrina, teraz Katowice zaocznie 4. rok :)

ocenił(a) serial na 8
dazzle21

Aa. Ja w Gda na 3. roku jestem ;)

ocenił(a) serial na 8
dazzle21

muszę przyznać, że sam zacząłem oglądać Suits akurat jak zacząłem studiować prawo, i naprawdę mnie ten serial urzekł. Jedna z najlepszych produkcji zeszłego roku i na pewno trafi do grona moich ulubionych seriali. Szkoda tylko, że na drugi sezon trzeba tyle czekać ;/

technolobuz

@technolobuz tyle tzn ile? Czy data z IMDB że premiera pierwszego odcinka 2 sezonu planowana jest na 16 lipca to potwierdzona wiadomość?

ocenił(a) serial na 8
MalholM

w moim wypadku jakoś od końca października, bo właśnie wtedy skończyłem pierwszy sezon, a już wiedziałem, że premiera drugiego będzie dopiero latem.

ocenił(a) serial na 9
dazzle21

Myślałam że będzie nuda a tu proszę miła odmiana .Błyskotliwy, zabawny,rozrywka w dobrym stylu.