PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=585726}

W garniturach

Suits
2011 - 2019
8,1 138 tys. ocen
8,1 10 1 137668
7,4 18 krytyków
W garniturach
powrót do forum serialu W garniturach

Ciekawe prawnicze sprawy. Cos w miare nowego i swietnie wykonanego. Wysoka ocena nie moze
dziwic. Licze na jak najwiecej sezonow.

Az nawet kupilem dzwonek (theme)z iTunes za 6 zl i ustawilem zamiast tego z Miami Vice... :)

ocenił(a) serial na 8
damian_filmweb

Zgadzam się w 100%, ciekawa produkcja, napewno nie w całej rozciągłości zgodna z tym co dzieje się w prawniczym świecie, ale na wysokim poziomie. Fajny pomysł na serial, dobra obsada i inteligentne dialogi

ocenił(a) serial na 8
debra_filmweb

Wlasnie. Inteligentne dialogi i znakomity aktor w roli Harveya.

ocenił(a) serial na 9
damian_filmweb

Ja sie podlaczam do opini...jestem zakochana w tym serialu i polykam po 4-6 odcinkow dziennie...chlopaki bezsprzecznie graja swietnie i w kazdym odcinku dzieje sie cos ciekawego...jeszcze wiele odcinkow przede mna:):) pozdrawiam serdecznie

ocenił(a) serial na 9
myszowatek81

Gra Harvey nie jest zbyt wymagająca czego nie można powiedizeć o Luisie. Najbardziej mi się spodobała jego postać ponieważ jako jedyny facet wprowadza tam trochę słońca. Najbardziej ekspresyjna postać a po nim jest Dona.

ocenił(a) serial na 9
Nashael

Harvey to przystojniak z pieprzykiem za którego cipkowaty mózg bez rysów żuchwy odwala prawie całą robotę.

ocenił(a) serial na 9
Nashael

Jak na moj gust to Harvey jest za przystojny;) Uwazam ze Mike jest bardziej sexy i strasznie mnie pociagaja jego oczy...tak czy siak obsada (ta glowna czyli Match, Adams, Rafferty, Torres, Hoffman) jest strzalem w dziesiataka:):) pozdawiam