Ostatni odcinek 4 sezonu był najlepszy z wszystkich 10. Luis w końcu poznał prawdę o Mike'u. W 5 sezonie jego upragnione
marzenie w końcu może się spełnić. Szkoda tylko Katriny, bo może sama zostać na lodzie w 5 sezonie.
Nie wiem jak wy ale ja już nie mogę się doczekać 5 sezonu.
Myślałem że to jest przerwa w emisji odcinków, tak jak w poprzednim sezonie? W tej serii jest tylko 10 odcinków, i czekamy na 5 sezon? trochę smutłem.... ;(
jarr25 nie masz co się smutać ;) sezon 4 ma 16 odcinków i jego kontynuacja będzie zimną. A sezon 5 pojawi się latem 2015. Schemat jak zawsze. Yakashaki nie wprowadzaj ludzi w błąd.
thx.
btw, uważam że było trochę po bandzie w tej połówce sezonu, ale ostatecznie super rozwiązanie tych wszystkich kwestii, miałem trochę ochotę zobaczyć wojnę Jessica / Louis - ale teraz ciekawy jestem czy Jessica rzeczywiście pójdzie na to żeby dać Louisowi to co od niej zażądał. Dobry koniec, no i Gillis wrócił, lubię gościa ;)
Pomyślałem ostatnio o jednej rzeczy - w którymś odcinku 1/2/3 sezonu Harvey jest w swoim klubie samochodowym by wziąć Teslę roadster. Pojawia się Pan z którym wywiązał się pojedynek na to kto wie więcej o samochodzie - i Harvey pozwala wygrać "przeciwnikowi", aby później argumentując "ktoś z 2-miliardowym funduszem był mu winny przysługę". Czy jest pokazane gdzieś w serialu że Harvey odbiera ją? Wydawało mi się że tym samym człowiekiem jest ten którego próbował zaszantażować że Harvey nie będzie go wspierał jeżeli on go nie poprze - to się nie udało, Mike dosiada się do stolika, tak aby mu przeszkodzić (4 sezon , 4 lub 5 odcinek chyba). Potem jednak porównując to chyba nie on.. W każdym razie to pierwsza kwestia - a druga, o kim to Mike wtedy mówił, żeby "nie brał tego personalnie bo Harvey zrobił to też na kimś innym przy tym samym stoliku, 7 miesięcy temu"?
Harvey odbiera tą przysługę w tym samym odcinku (1x03). Przekonał "kogoś z 2-miliardowym funduszem" do kupna firmy McKernon Motors produkującą silniki, przez co ustanowił własnego CEO i firma nie przeniosła się do Chin. Co do drugiego pytania, chyba w serialu nie było to pokazane.
5 sezon dopiero w lecie 2015, natomiast pozostałe 6 odcinków 4 sezonu będą w zimie 2015. Ogarnij się człowieku...
Każdemu zdarza się pomylić. "5 sezon dopiero w lecie 2015, natomiast pozostałe 6 odcinków 4 sezonu będą w zimie 2015. Ogarnij się człowieku..." Myślisz że miałem namyśli że kolejne 6 odcinków będą zimą 2015 roku? To chyba coś ci się musiało przestawić w głowie. Nie wiedziałem że 5 sezon będzie latem 2015 roku. A rzeczą oczywistą jest to że 6 odcinków 4 sezonu będzie tej zimy. Nie miałem na myśli następnej. Więc na przyszłość pomyśl zanim coś napiszesz.