Dla mnie zdecydowanie Louis! najlepiej zagrana plus świetny złożony charakter : )
Najciekawsze postaci to według mnie Louis i Harvey - bardzo złożone i dodatkowo świetnie zagrane. Rewelacyjnie są wykreowani na niby-wrogów, ale jednak nie do końca. Louis w ogóle bardzo zmienił się na plus w drugim sezonie - w pierwszym niezbyt mnie ta postać ruszała poza tym, że była zabawna. W drugim sezonie jego charakter został nieco pogłębiony i został przedstawiony jak człowiek, nie tylko jak niby-czarny charakter. Do Harveya ogólnie mam słabość, ale również jego postać ciekawsza jest w drugim sezonie. Poza tym bardzo lubię Donnę ;)
Harvey bezsprzecznie. To jak Gabriel Macht gra tą postać jest po prostu mistrzostwo - zimny, potrafiący wyjść z opresji prawnik. Jasne, że lubię też Mike'a. Scena, kiedy zostaje wpuszczony na przesłuchanie i "popisanie się" swoją umiejętnością, świetne. Nieźle się uśmiałem. Donna? Jak mi jej szkoda było, kiedy odejść musiała, od początku ją polubiłem. Dobrze, że wróciła. No i na koniec Rachel. Napiszę tylko... mniam.
Harvey! na pierwszym mijescu potem juz Mike Louis, Donna ;p
ale oczywiscie najlepsze sceny sa pomiedzy H-L 'you're the boss'
Moja to Harvey - uwielbiam gościa - jego uśmieszki i to jak się nie przyznaje do uczuć.. Oczywiście Donna - Bez niej wszyscy by zginęli... no i potem Mike ... Generalnie to i Rachel i Jessica i Luis .. moim zdaniem aktorstwo pierwsza klasa- postacie tak charakterystyczne że wszyscy są ważni ////
Ogólnie moim zdaniem siłą suits są ciekawe i nietuzinkowe postaci. Harvey jest dość nietypowy jak na mającego wszystko w dupie prawnika, Jessica jest silna i przebiegła, Rachel ma w sobie urok, wdzięk i ambicję, Louis chociaż zakrawa na czarny charakter, to i tak nie da się nie darzyć go jakąkolwiek sympatią, bo jest jedyny w swoim rodzaju, Donna jest Donną, bez niej wszystko by leżało (tak na boku Harvey x Donna to jeden z lepszych shipów ever)... Jeśli miałabym wybrać dwie ulubione, chyba postawiłabym na Harveya i Louisa, uwielbiam ich obu, są świetnie poprowadzeni.
Harvey. Co tu dużo mówić, facet, który nigdy cię nie zawiedzie.
Donna zaraz po, Harvey jest tym kim jest dzięki niej, liczę na rozwinięcie tego wątku.
Do zobaczenia w styczniu ;)
Zdecydowanie Harvey. Uwielbiam go, strasznie charyzmatyczna postać. Ogólnie większość bohaterów jest na wysokim poziomie, ale do tego Pana mam szczególną słabość ;)