PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=585726}

W garniturach

Suits
2011 - 2019
8,1 138 tys. ocen
8,1 10 1 137668
7,4 18 krytyków
W garniturach
powrót do forum serialu W garniturach

Dla mnie zdecydowanie Louis! najlepiej zagrana plus świetny złożony charakter : )

ocenił(a) serial na 8
Pyramid_Head

Najciekawsze postaci to według mnie Louis i Harvey - bardzo złożone i dodatkowo świetnie zagrane. Rewelacyjnie są wykreowani na niby-wrogów, ale jednak nie do końca. Louis w ogóle bardzo zmienił się na plus w drugim sezonie - w pierwszym niezbyt mnie ta postać ruszała poza tym, że była zabawna. W drugim sezonie jego charakter został nieco pogłębiony i został przedstawiony jak człowiek, nie tylko jak niby-czarny charakter. Do Harveya ogólnie mam słabość, ale również jego postać ciekawsza jest w drugim sezonie. Poza tym bardzo lubię Donnę ;)

ocenił(a) serial na 10
Pyramid_Head

Harvey bezsprzecznie. To jak Gabriel Macht gra tą postać jest po prostu mistrzostwo - zimny, potrafiący wyjść z opresji prawnik. Jasne, że lubię też Mike'a. Scena, kiedy zostaje wpuszczony na przesłuchanie i "popisanie się" swoją umiejętnością, świetne. Nieźle się uśmiałem. Donna? Jak mi jej szkoda było, kiedy odejść musiała, od początku ją polubiłem. Dobrze, że wróciła. No i na koniec Rachel. Napiszę tylko... mniam.

ocenił(a) serial na 7
Pyramid_Head

Louis jest świetny :D

ocenił(a) serial na 10
Pyramid_Head

Louisa usta omg he is creepy :o xD

ocenił(a) serial na 10
gkremza

Harvey! na pierwszym mijescu potem juz Mike Louis, Donna ;p
ale oczywiscie najlepsze sceny sa pomiedzy H-L 'you're the boss'

ocenił(a) serial na 9
Pyramid_Head

Moja to Harvey - uwielbiam gościa - jego uśmieszki i to jak się nie przyznaje do uczuć.. Oczywiście Donna - Bez niej wszyscy by zginęli... no i potem Mike ... Generalnie to i Rachel i Jessica i Luis .. moim zdaniem aktorstwo pierwsza klasa- postacie tak charakterystyczne że wszyscy są ważni ////

ocenił(a) serial na 9
Arena26

Louis : ) jest najlepszym prawnikiem tak naprawde :D

ocenił(a) serial na 8
Pyramid_Head

Ogólnie moim zdaniem siłą suits są ciekawe i nietuzinkowe postaci. Harvey jest dość nietypowy jak na mającego wszystko w dupie prawnika, Jessica jest silna i przebiegła, Rachel ma w sobie urok, wdzięk i ambicję, Louis chociaż zakrawa na czarny charakter, to i tak nie da się nie darzyć go jakąkolwiek sympatią, bo jest jedyny w swoim rodzaju, Donna jest Donną, bez niej wszystko by leżało (tak na boku Harvey x Donna to jeden z lepszych shipów ever)... Jeśli miałabym wybrać dwie ulubione, chyba postawiłabym na Harveya i Louisa, uwielbiam ich obu, są świetnie poprowadzeni.

ocenił(a) serial na 7
Pyramid_Head

Lous wymiata :D. Moja ulubiona postać! Ale Donna też jest świetna.

ocenił(a) serial na 9
Pyramid_Head

Ja uwielbiam Donne :D

Phenomon

Harvey.

ocenił(a) serial na 8
julkazulka

Donna

ocenił(a) serial na 7
Pyramid_Head

Stanowczo Harvey :D

ocenił(a) serial na 8
Kejt__

Harvey. Co tu dużo mówić, facet, który nigdy cię nie zawiedzie.
Donna zaraz po, Harvey jest tym kim jest dzięki niej, liczę na rozwinięcie tego wątku.

Do zobaczenia w styczniu ;)

ocenił(a) serial na 9
martiniss

Donna i jest niezwykły seksapil oraz przeurocza Rachel :)

ocenił(a) serial na 9
ocenił(a) serial na 8
Pyramid_Head

Zdecydowanie Harvey. Uwielbiam go, strasznie charyzmatyczna postać. Ogólnie większość bohaterów jest na wysokim poziomie, ale do tego Pana mam szczególną słabość ;)

ocenił(a) serial na 10
pietrusia

Harvey, Louis, Donna, Mike

Pyramid_Head

Jak dla mnie Harvey rządzi. Świetny facet,genialna postać :)

ocenił(a) serial na 10
ocenił(a) serial na 9
Summer_Wine

Donna bystra babka, jest kapitalna, totalnie mnie rozbraja

ocenił(a) serial na 9
bobson666pl

Donna<3

ocenił(a) serial na 8
Pyramid_Head

Harvey i Donna. Szkoda tylko, że nie razem :D

ocenił(a) serial na 7
Pyramid_Head

Lou i Donna.

ocenił(a) serial na 8
Pyramid_Head

Harvey za charyzmę

ocenił(a) serial na 7
Pyramid_Head

Oczywiście Harvey, Louis i Donna, te trzy postaci mają tyle charyzmy i są tak świetnie zagrane, że biją na głowę pozostałą obsadę serialu razem wziętą ;)