już po pierwszym odcinku bardzo mi się spodobał, ale po obejrzeniu odc.5 stwierdzam, że serial jest jeszcze lepszy niż myślałam na początku! moim zdaniem najlepszy odcinek jak do tej pory! muszą dać mu drugi sezon - w innym wypadku potnę się plastikowym nożem ;P
Według mnie odcinek 5 był najsłabszy ze wszystkich, ale ogólnie serial jest dla mnie dużym zaskoczeniem. Trzyma naprawdę wysoki poziom.
Ja właśnie obejrzałem 6, i powiem szczerze, że był świetny. Bałem się, że po fajnym pilocie serial będzie coraz gorszy, a tutaj zaskoczenie.
dla mnie ten serial z odcinka na odcinek robi się coraz ciekawszy... tylko pogratulować twórcom i obsadzie!
Jestem po 1 odcinku. Ogólnie rzecz biorąc zapowiada się fajnie. Mam cichą nadzieję , że mike zerżnie tę blondynę (dziewczynę tego kumpla , co go wrobił) na ostro. No cóż czas oglądać dalej. Pozdrawiam.
Dla mnie nawet mógłby. ;) Wiem, wiem, że to jeden z głównych bohaterów, ale wg mnie to najsłabsze ogniwo w obsadzie.
Nawet nie chodzi mi o irytujące momenty. ;) Najbardziej irytującą postacią jest wg mnie Rachel.
Chodzi mi o grę tego aktora. Jest ok, ale nie ponad przecietną, podczas gdy reszta obsady gra naprawdę wyśmienicie i przede wszystkim bardzo naturalnie. Aktor grający Mike'a wypada raczej płasko, czasem troszkę sztucznie mi brzmią jego kwestie. I za mało emocji widze na jego twarzy.
Co do Rachel to się zgadzam, a w grze Patricka (Mike) rzeczywiście dużym minusem jest jego mimika, grr.
Harvey i Louis to najbardziej charakterystyczne postacie. Idealnie zagrane. Reszta ujdzie.
Serial jak dla mnie jest rewelacyjny.