PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=585726}

W garniturach

Suits
2011 - 2019
8,1 138 tys. ocen
8,1 10 1 138078
7,5 22 krytyków
W garniturach
powrót do forum serialu W garniturach

już po pierwszym odcinku bardzo mi się spodobał, ale po obejrzeniu odc.5 stwierdzam, że serial jest jeszcze lepszy niż myślałam na początku! moim zdaniem najlepszy odcinek jak do tej pory! muszą dać mu drugi sezon - w innym wypadku potnę się plastikowym nożem ;P

ocenił(a) serial na 10
asia86

Według mnie odcinek 5 był najsłabszy ze wszystkich, ale ogólnie serial jest dla mnie dużym zaskoczeniem. Trzyma naprawdę wysoki poziom.

użytkownik usunięty
asia86

Ja właśnie obejrzałem 6, i powiem szczerze, że był świetny. Bałem się, że po fajnym pilocie serial będzie coraz gorszy, a tutaj zaskoczenie.

dla mnie ten serial z odcinka na odcinek robi się coraz ciekawszy... tylko pogratulować twórcom i obsadzie!

ocenił(a) serial na 9
asia86

Serial fajnie się rozwija z odcinka na odcinek.

asia86

Jestem po 1 odcinku. Ogólnie rzecz biorąc zapowiada się fajnie. Mam cichą nadzieję , że mike zerżnie tę blondynę (dziewczynę tego kumpla , co go wrobił) na ostro. No cóż czas oglądać dalej. Pozdrawiam.

NieOwijamWBawelne

Mike umrze w 3 odcinku.

ocenił(a) serial na 8
bulbaa

Dla mnie nawet mógłby. ;) Wiem, wiem, że to jeden z głównych bohaterów, ale wg mnie to najsłabsze ogniwo w obsadzie.

milkaway

Czasami potrafi być irytujący, ale nie przesadzajmy.

ocenił(a) serial na 8
bulbaa

Nawet nie chodzi mi o irytujące momenty. ;) Najbardziej irytującą postacią jest wg mnie Rachel.
Chodzi mi o grę tego aktora. Jest ok, ale nie ponad przecietną, podczas gdy reszta obsady gra naprawdę wyśmienicie i przede wszystkim bardzo naturalnie. Aktor grający Mike'a wypada raczej płasko, czasem troszkę sztucznie mi brzmią jego kwestie. I za mało emocji widze na jego twarzy.

milkaway

Co do Rachel to się zgadzam, a w grze Patricka (Mike) rzeczywiście dużym minusem jest jego mimika, grr.

ocenił(a) serial na 10
bulbaa

Harvey i Louis to najbardziej charakterystyczne postacie. Idealnie zagrane. Reszta ujdzie.
Serial jak dla mnie jest rewelacyjny.

The_Trooper

a gdzie donna?! ona jest tak zabawna, tak świetnie udaje płacz, uwielbiam jej postać!

asia86

Racja, z odcinka na odcinek lepszy :D. Według mnie do tej pory 7 epizod rozwala wszystkie :).

ocenił(a) serial na 6
heavygunner

Mnie się najbardziej spodobał 8. Natomiast 10 zdecydowanie najsłabszy,