W garniturach

Suits
2011 - 2019
8,1 139 tys. ocen
8,1 10 1 138909
7,5 14 krytyków
W garniturach
powrót do forum serialu W garniturach

i co dalej.....?

ocenił(a) serial na 9

z sezonu na sezon coraz gorzej, już nie ma tego klimatu pierwszej serii... chociaż i tak 4 lepszy od drugiego, który był totalną klęską..... Mam wrażenie ze scenarzysta na sile chce wymyślić problemy i przeszkody dla Pearson/Specter ale ewidentnie brakuje mu i pomysłu i wiedzy..... Nie porzucam oglądania, ciągle licząc ze ulegnie poprawie....

P.S już nawet wątek Louis-Harvey stał się nudny: ten pierwszy na siłę chce uszczesliwic drugiego tylko mu nie wychodzi i w końcu zawsze nawala....

użytkownik usunięty
Kakna2

Wg mnie 4 sezon jest najbardziej realistyczny. Fabula poprzednich pomimo ze bardzo ciekawa to jednak momentami byla grubymi nicmi szyta. Tu jest wszystko logiczne, spojne i nie naiwne, co zdarza sie czesto w fabulach wspolczenych seriali. To wg mnie duzy plus.

ocenił(a) serial na 9

Zgadzam się, że jest to to w miarę realistyczne, aczkolwiek mam wrażenie ze fabuła wymyślana na siłę, byleby się coś działo.....

użytkownik usunięty
Kakna2

Nie fabula. Bo postaci Forstmana, Sidwell, Logan - swietnie napedzaja fabule, ich motywy sa uzasadnione i ciekawe i raz jeszcze powiem - realistyczne. Pearson/Specter rowniez w odpowiedni sposob zachowuja sie do warunkow. OK, moze Donna/Louis i opera, albo Mike i Rachel, sa nieco na sile dodane, ale to tlo, dla mnie to nie najwazniejsze... A przeciez cos poza sprawami prawniczymi musi sie dziac w serialu jako jakas odskocznia

Kakna2

Twoim zdaniem serial z sezonu na sezon jest coraz gorszy. Jednak twoim zdaniem czwarty sezon jest lepszy od drugiego. Jedno wyklucza drugie.

ocenił(a) serial na 9
sokqnek

widzisz kolego/koleżanko kobieca logika ;) a tak na poważnie to była hiperbola, żeby podkreślić fatalny drugi sezon.....

ocenił(a) serial na 9
Kakna2

mozesz rowniez nazwac to paradoksem/ sprzecznością logiczna czy jak tam sobie chcesz.... pozdrawiam....

ocenił(a) serial na 9
Kakna2

Dla mnie wszystkie sezony zajebiste.. Jak was nudzą to nie ogladajcie i nie piszcie takich rzeczy bo zrazacie tylko ludzi.. pozdro

ocenił(a) serial na 8
Kakna2

Strasznie mi szkoda udupienia dwuliniowego wątku głównej fabuły. Czwarty sezon rozpoczął się fenomenalnie, jak oglądałem miałem dokładnie takie uczucie jakie powinienem mieć - czyli że odcinek jest taki jak powinien być. Nagle w połowie krach, ale nie jak się wydaje w fabule - a w jakości pomysłów na serial, bo zamiast Harvey i Mike, zdobywać Nowy Jork przy czym pokazując całe miasto, wprowadzić przynajmniej z 10 spraw w których ich wątki prywatne przeplatały by się na ten sezon, to twórcy wyburzyli do środka cały budynek który przez 3 sezony budowali..

Ten serial jest strasznie nierówny - w poprzednim sezonie też tak było że był mdławy , a druga część kręcona później była wspaniała wręcz. Teraz jest gorzej bo krach już jest po genialnej pierwszej połowie z pierwszej części zaplanowanych odcinków na ten sezon, i mam nadzieję że będzie lepiej, bo chyba przestanę oglądać, ogromny zawód mi twórcy sprawili.. ;(

Czy ktoś wie kiedy w których datach ma być emitowana druga część tego sezonu? czy jest nakręcona, czy jeszcze kręcą ją?

ocenił(a) serial na 8
jarr25_filmweb

Aha - Panie i Panowie, nie odnosicie czasem takiego wrażenia że jakość dialogów w Suits wręcz ma.sak.rycz.nie spadła? Porównajcie sobie z pierwszym sezonem , czwarty.. ;(?

ocenił(a) serial na 9
jarr25_filmweb

dokładnie! z błyskotliwych, ciętych na takie byleby coś odpowiedzieć....