wiadomo może ile sezonów będzie, mimo iż 3 sezon jest na nieco niższym poziomie niż dwa pozostałe to i tak jest to
produkcja która z seriali "racjonalnych" jest u mnie na pierwszym miejscu :D oczywiście są pewne nieco mało
prawdopodobne smaczki ale czy nie jest to lepsze niż kolejne truchło o wampirach zombie wilkołakach kosmitach
duchach ?? w moim wypadku suits doskonale zastąpi przygody seryjnego zabójcy Dextera ale również będzie czymś
nowym w stosunku do californication :D
Nie znalazłem informacji, czy stacja chce kupić więcej odcinków, mam nadzieję, że nie skończy się na 3 seriach bo serial się dobrze ogląda.
Przyznam że też mam taką nadzieję że kupią więcej odcinków, bo naprawdę oglądam ten serial od tego roku i wciągnął mnie na dobre. Bardzo przyjemnie się ogląda :)
spoko póki co zamówione zostały sezony 4 i 5, chyba, że oglądalność 3 spadnie tak, że zrezygnują z kontynuacji ;)
@skydancer_filmweb skąd info?
@
komar0096
" mimo iż 3 sezon jest na nieco niższym poziomie niż dwa pozostałe"
chyba żartujesz!
3ci sezon jest słabszy obiektywnie, ale jeśli ktoś ubóstwia Suits tak jak ja, to łyknie każdy motyw. Jednak wałkowanie motywu Harvardu to rzeczywiścię już trochę przegięcie.
mnie chyba bardziej od wątku Harvardu denerwują wątki miłości. ostatnie odcinki 3 sezonu opierają się głownie na relacjach w związku. Mike i Rachel, Harvey i Scottie, Donna i Huntely, Loius i Sheila.