PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=585726}

W garniturach

Suits
2011 - 2019
8,1 138 tys. ocen
8,1 10 1 138078
7,5 22 krytyków
W garniturach
powrót do forum serialu W garniturach

wiadomo może ile sezonów będzie, mimo iż 3 sezon jest na nieco niższym poziomie niż dwa pozostałe to i tak jest to
produkcja która z seriali "racjonalnych" jest u mnie na pierwszym miejscu :D oczywiście są pewne nieco mało
prawdopodobne smaczki ale czy nie jest to lepsze niż kolejne truchło o wampirach zombie wilkołakach kosmitach
duchach ?? w moim wypadku suits doskonale zastąpi przygody seryjnego zabójcy Dextera ale również będzie czymś
nowym w stosunku do californication :D

ocenił(a) serial na 7
komar0096

Nie znalazłem informacji, czy stacja chce kupić więcej odcinków, mam nadzieję, że nie skończy się na 3 seriach bo serial się dobrze ogląda.

Apiseq

Przyznam że też mam taką nadzieję że kupią więcej odcinków, bo naprawdę oglądam ten serial od tego roku i wciągnął mnie na dobre. Bardzo przyjemnie się ogląda :)

ocenił(a) serial na 8
komar0096

spoko póki co zamówione zostały sezony 4 i 5, chyba, że oglądalność 3 spadnie tak, że zrezygnują z kontynuacji ;)

skydancer_filmweb

@skydancer_filmweb skąd info?

@
komar0096
" mimo iż 3 sezon jest na nieco niższym poziomie niż dwa pozostałe"
chyba żartujesz!

ocenił(a) serial na 9
IOOI

dla mnie trzeci sezon jest najlepszy.

kingix

dokładnie!

ocenił(a) serial na 6
IOOI

3ci sezon jest słabszy obiektywnie, ale jeśli ktoś ubóstwia Suits tak jak ja, to łyknie każdy motyw. Jednak wałkowanie motywu Harvardu to rzeczywiścię już trochę przegięcie.

ocenił(a) serial na 9
TehGrandMystery

mnie chyba bardziej od wątku Harvardu denerwują wątki miłości. ostatnie odcinki 3 sezonu opierają się głownie na relacjach w związku. Mike i Rachel, Harvey i Scottie, Donna i Huntely, Loius i Sheila.

ocenił(a) serial na 7
kingix

Cały motyw z tą Avą był już nudny i niepotrzebnie przeciągany, trzeci sezon faktycznie jest słabszy od dwóch poprzednich.